ULJEZ U KUĆI

‘ŽIV JE! NIJE ŽIV! MIKI, J*** TI PAS…’ Drama u Sl. Brodu: Prije nego što je ova ptica i pomislila da je vidjela micu macu, već joj je bila u ustima...

 Screenshot / Facebook

Mačke će i kao kućni ljubimci pokušati zadovoljiti svoje instinkte, u kakvim god uvjetima žive. Tu spada lovni instinkt koji će mačke koje žive u stanu zadovoljiti ganjanjem loptica, ‘lovom’ na papiriće u smeću ili plutene čepove iza ormara, a one koje borave vani ili povremeno izlaze sigurno će barem jedanput u životu svom vlasniku priuštiti ‘poklon’.

Nedavno je to ne samo doživjela nego i snimila Darija iz Slavonskog Broda.

Njezin mačak Miki ušao je u kuću noseći u gubici veliku pticu. Kao što je to i uobičajeno, mačka je životinju donijela živu što nije bila sretna okolnost za Dariju. Kad ga je u namjeri da oslobodi pticu natjerala da je pusti, ptica je mahnito počela letjetii iz prostorije u prostoriju tražeći izlaz.

Međutim, nije Miki vesla sisao. Stigao ju je u sekundi i opet je bila u gubici. ‘Živa je, živa je’, vikala je uzbuđeno Darija kad je Miki konačno pustio pticu, no već u sljedećoj sekundi razočarano govori: ‘Nije živa…’ Ptica je ipak na koncu našla put u slobodu.

Evo kako je to Darija opisala: ‘Danas smo imali frku. Miki je ušao u kuću s plijenom i krenem ga kratko snimiti i skužim da je ptica okice pomaknula i jedva je iščupam iz usta Mikiju da je spasim. Pustili smo je van, odletjela je na slobodu. Iskreno prvo sam mislila da ju je ubio i donio. Tek nakon koji sekund sam skužila da je ptica živa. Uplašila sam se kao nikad. Nakon što sam pticu otela iz usta, Mikija sam brzo zatvorila u drugu sobu. Tek onda sam se vratila po pticu i zatekla je da leti po kući. Otvorila ulazna vrata i sama je izašla van svojoj družini. Ovaj ju je tražio po kući još pol sata…’

Preporučamo zvuk uz gledanje videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:02