NOVA ADVENTSKA ATRAKCIJA

BLAGDANSKA GOZBA ZA PSE I MACE UZ TORTU I ŠAMPANJAC Capa Pet Bistro dočekuje četveronožne njuškice na Fuliranju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.12.2018. u 14:46

Sandro Sklepić

 

Fuliranje je dobro poznato, osim kao gastro&glazbeni raj za posjetitelje i kao jako inovativna adventska lokacija.

Kao još jedno iznenađenje, u subotu je na zagrebačkom Strossmayerovom trgu otvoren Capa Pet Bistro, koji se inače pod istim imenom nalazi u Masarykovoj ulici 19. Osim oblizeka za četveronožne pseće njuškice, svoju su ponudu obogatili i mačjim guštima. Ovo je ujedno i prvi bistro za pse i mačke u Zagrebu u koji možete dovesti svoje kućne ljubimce, oblizivanje i njuškanje na najjače zagarantirano.

Na otvaranje su svratili mnogi znatiželjni dlakavci, u pratnji svojih vlasnika i uživali u posebnom mjestu baš za njih, uz prefine slastice. 

Sandro Sklepić
 

Blagdanska gozba, koju su vlasnice bistroa Maja i Viktorija pripremile za svoje goste, ne bi se posramile niti vodeće svjetske metropole. Tu su jela od 100% svježeg mesa, bez mesnih prerađevina kao i šampanjac za peseke i mačke koji ima i dodatnu dobrobit - jačanje imuniteta i poboljšanje probave.

Koliko puta vam je pesonja htio oteti puckave kokice? U ovom bistrou pripremaju i posebne pseće kokice koje mogu hrskutati vaši četveronožni ljubimci. Velika novost, po prvi put u Hrvatskoj, je i puppucino za pse (osmislio ga je dr. Sadiković uz skupinu veterinara). Mali yorkshire terrier Mo s guštom ga je poklopao, a Maja naglašava da sadrži u sebi i poseban zeolit za pse, koji djeluje i kao čistač organizma.

Sandro Sklepić
 

Šarenilu tu nije kraj, slatkim ljubimcima namiguju slatki prutići, snjegovići i jestivi Djed Božićnjak - u potpunosti spravljeni od prirodnih sastojaka bez soli, šećera, konzervansa i aditiva. U njima mogu uživati i osjetljivi peseki.  Očekuju ih i keksići i čajevi za smirenje, a ponuda je obogaćena i mačjim specijalitetima.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo