PRAVNA BITKA OKO LJUBIMCA

DVOSTRUKI ŽIVOT NEVJERNOG MAČORA Svaki put kad bi se vratio iz skitnje bio je puna trbuha. Vlasnica mu je stavila GPS i otkrila njegovu tajnu...

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.01.2020. u 14:54

, Image: 414761650, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Muhammad Ahmed / Alamy / Alamy / Profimedia
Muhammad Ahmed / Alamy / Alamy / Profimedia

Ilustracija

Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-bijelog mačka sklonog skitnji, potrošila je tisuće funti na sudski spor protiv susjede koju je posjećivao i u koje se hranio nevjerni Ozzy.

Svaki put kad bi se vratio iz skitnje u svoj dom u četvrti Brackenbury Village u Londonu Ozzy nije bio iscrpljen, već naprotiv, vraćao se puna trbuha i svilenaste dlake, pišu britanski dnevnici.

Vlasnicima je teško padala mačkova nevjera pa su kupili ogrlicu GPS u studenome 2015. kako bi pratili njegova kretanja.

I prodrli su u tajni život Ozzya koji nije ganjao ženke niti se tukao s mačorima, već mirno boravio kod susjede, ugledne pejzažistice, gdje je imao svoj ležaj i vlastito posuđe za jelo.

U osam navrata Ozzyjeva vlasnica, psihoterapeutkinja, ulovila ga je kod susjede. Uzalud je pejzažistica tvrdila da mačku nije činila ništa nažao i da je u nje mažen kao u vlastitom domu, no psihoterapeutkinja je pokrenula pravnu bitku na koju su dvije strane potrošile više od 20.000 funti.

Nakon nekoliko godina sudski spor je zaključen i prema presudi pejzažistica je pristala ograničiti svoja druženja s Ozzyjem.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo