KENT NAS IZNEVJERIO

FOTO: NEVJERICA U MAKSIMIRU, A LOŠE VIJESTI STIŽU I IZ RUSIJE Životinje se urotile protiv Hrvatske!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 06.07.2018. u 14:16

 • Promo / Zoološki vrt grada Zagreba

  Gibon Kent u zagrebačkom ZOO-u pšosegao je za hranom u ruskoj babuški i tako predvidio pobjedu Rusije u subotu

   

  Gibon Kent u petak je priredio šok ravnatelju Zoološkog vrta grada Zagreba Damiru Skoku i drugima koji su prisustvovali prognozi rezultata za subotnje četvrtfinale na Svjetskom nogometnom prvenstvu između Rusije i Hrvatske.

  Kent je predvidio da će u utakmici četvrtzavršnice prvenstva koja se igra u Sočiju, pobijediti ruska reprezentacija.

  ‘U vanjski su dio nastambe prvo istrčale Fiona i Kulička. Fiona je odmah posegnula za hranom iz hrvatske babuške, a počastila se i njezina mama. Vjerovali smo kako će im se pridružiti i Kent. Budući da ga neko vrijeme nije bilo na vidiku, u publici je rasla zabrinutost. Opravdano! Kad se napokon pojavio, poslužio se povrćem i voćem iz ruske babuške. Upravo to, prema našim pravilima, otkriva pobjednika. Osjećaji su nam pomiješani. S jedne strane želimo vjerovati kako je Kent sjajan prognostičar, a s druge strane srcem smo uz Vatrene. Možda je upravo ženski dio obitelji gibona ovaj puta u pravu’, rekao je Damir Skok.

  Promo / Zoološki vrt grada Zagreba

  Promo / Zoološki vrt grada Zagreba
   

  Događaj je pratila i Natalia Iakimchuk, prva tajnica Veleposlanstva Ruske Federacije. Iako ju je razveselila Kentova prognoza, rekla je da su Rusi svjesni snage hrvatske reprezentacije.

  Ništa puno drugačije nije bilo ni u Rusiji. Lav Lord, bijela medvjedica Aurora, bajkalski mačak, svi redom prognoziraju pobjedu nad Hrvatskom u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva, donose u petak ruski portali.

  Pred lava Lorda u zoološkom vrtu u Sahalinu stavili su dvije posude s mesom - jednu s hrvatskom i jednu s ruskom zastavom. Naravno, lav je kao pravi patriot izabrao zdjelu s ruskim stijegom, izvještavaju Ria novosti. Ne samo da je smazao meso nego i zastavicu, zajedno sa slamčicom, dodaju Rusi, hrabreći se pred srazom s Hrvatima.

  Ilya Naymushin / REUTERS

  Bijela medvjedica Aurora navalila je na rusku lubenicu odredivši tako Rusiju kao pobjednika

   

  Bijela medvjedica Aurora iz Parka flore i faune Roev potok u Krasnojarsku također je predskazala pobjedu Rusije u četvrtzavršnici izabravši između dvije lubenice onu s ruskom zastavom. Njezin partner Feliks kasnije je dokrajčio hrvatsku lubenicu, pišu Ria novosti. Podsjećaju da je Aurora pogodila ishod predsjedničkih izbora u SAD-u.

  Na ruskim portalima pojavio se i snimak neimenovanog mačka iz bajkalske regije koji je između dvije zdjelice s hranom na kojima su hrvatska i ruska zastava, odabrao onu s ruskom. Ne navodi se, međutim, što je bilo u kojoj zdjelici.

  Profimedia, Sputnik

  Mačak Ahil iz Ermitaža predvidio je pobjedu Rusije

   

  Najpopularniji životinjski vidovnjak ovih dana ipak je mačak Ahil iz Ermitaža, koji je, kako se podsjeća, do sada bez greške predvidio ishod ruskih utakmica s Egiptom i Saudijskom Arabijom, pobjedu Irana nad Marokom i pobjedu Brazila nad Kostarikom, piše portal TurStat.

  Drugi na ljestvici popularnosti je medvjed Jakov iz Moskve, koji je pogodio ishod četiri utakmice, a treća je tapirica Kleopatra iz zooparka Limpolo iz Nižnjeg Novgoroda.

  Izdvajamo