SLATKA NJUŠKICA

FOTO: OVA SLATKA NJUŠKA TRAŽI DOM Iskonovci je pronašli uz cestu: Mirna je i neće više rasti...

Kad su je našli na odmorištu u Lici, pokušavala je pojesti komadić starog kruha.

Facebookom kruže slike jedne male slatke njuške koja traži stalni dom.

Naime, zaposlenici Iskona, vraćajući se u Zagreb s poslovnog puta, na odmorištu Janjče u Lici, pronašli su malog psića. Umiljata njuškica odmah je privukla njihovu pažnju.

'Kad smo je našli pored benzinske pumpe, sirotica je pokušavala pojesti koricu starog kruha. Nismo ju imali srca ostaviti pa smo je poveli sa sobom i sada živi u našem uredu u Zagrebu', rekla nam je Iva, jedna od privremenih skrbnica malene kujice.

Facebook

Odveli su je veterinaru koji je rekao da je stara oko 2,5 godine i da nije čipirana. Očišćena je od parazita i buha i vrlo dobroćudne naravi.

'Radi se o mješanki koja više neće rasti. Jako je umiljata i mazna. Mirna je i traži ljudski kontakt. Kad joj se približite u početku je malo nepovjerljiva - možda ju je netko tukao - ali kad stekne vaše povjerenje brzo se smjesti u krilo i uživa u maženju. Jako je tiha i idealan je kućni pas', kaže Iva.

Veterinar je rekao da ima oko 11 kila i da je trenutno malo neuhranjena ali da će se brzo oporaviti. Nema nikakav miris i skoro uopće ne laje – doista sjajan ljubimac.

'Mi ju za sada zovemo Ličanka (jer smo je našli u Lici), Mišica, Bubica… svakako. Ali nismo joj još dali stalno ime. Neka joj pravo ime da onaj tko ju udomi. Samo bi nam bilo drago da nam njezin novi vlasnik javlja kako napreduje', kaže Iva.

Ukoliko ste baš u ovoj slatkoj njuški prepoznali svog novog najboljeg prijatelja, nazovite Ivu na broj telefona 099/6000797.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:10