LJUBIMAC MILIJUNA

FOTO: UGINUO NAJOMILJENIJI PAS S DRUŠTVENIH MREŽA Mnogima je razvedrio život, a otišao je slomljena srca: 'Nije izdržao težak gubitak prijatelja'

 
 Facebook

16 milijuna sljedbenika na Facebooku slomljena su srca: u subotu rano ujutro u snu je uginuo pomeranski pas Boo. Simpatični špic je u svojih 12 godina života doživio postati prava zvijezda društvenih mreža, pojavljivao se na televiziji, postao veleposlanik jedne američke zrakoplovne kompanije te je o njemu objavljena i knjiga.

Njegovi vlasnici kažu da je Boo pokazivao znakove srčanih problema otkad je njegov "najbolji prijatelj", 14-godišnji pas Buddy uginuo 2017. "Mislimo da mu se srce doslovno slomilo kada nas je Buddy napustio", napisali su na Facebooku.

"Znamo da ga je Buddy prvi dočekao na drugoj strani tog duginog mosta, i zacijelo obojica dugo nisu bili toliko uzbuđeni."

Facebook

"Boo, volimo te svim našim srcima i nedostajat ćeš nam do dana kad se ponovno sretnemo", napisali su.

Njegovi vlasnici tvrde da su godinama dobivali mnogo dopisa od ljudi kojima je Boo "razvedrio njihove dane i pomogao unijeti malo svjetla u njihove živote tijekom teških vremena".

Facebook
Boo i Buddy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:18