NE KUPUJ, UDOMI

FOTO: ZAGREBAČKE NJUŠKE TRAŽE DOM Dečki iz benda Kawasaki 3p uključili se u kampanju Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo

 
 Udruga Indigo

Blagdani su dio godine kada više od svega želimo biti obitelj. Iako je tako tijekom cijele godine, nekako nam u mjesecu prosincu to postaje jasnije i pokušavamo zaboraviti sve nesuglasice koje imamo.

Nažalost, u Hrvatskoj je i dalje previše napuštenih pasa koji pod skrbi različitih udruga i azila čekaju svoj sretan trenutak, svoju sretnu zvijezdu i topli dom. Kako bi vam približili što psi osjećaju i žele, dečki iz MR produkcije i Tomislav Vukelić, vokal benda Kawasaki 3p, već neko vrijeme s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo surađuju u kampanji "Zagrebačke njuške".

Cilj je, naravno, udomljavanje pasa aktivnim i odgovornim osobama. Psi koji su pozirali za spomenutu kampanju bili su zlostavljani, zanemareni i napušteni. Svi do jednoga fotkanje su odradili kao da im je to sasvim normalna stvar u životu, a s Tomfom i dečkima iz MR produkcije "skompali" su se na prvu - mazili su se i jasno im dali do znanja koliko brzo se mogu prilagoditi na nove situacije i koliko su željni ljubavi i topline.

Ovi psi još jednom dokazuju koliko zapravo te životinje vjeruju nama, ljudima, čak i nakon što su bili zlostavljani i ostavljeni. Zato učinite dobro djelo, udomite neku od ovih super njuškica!

Udruga Indigo
labrador Casper

Udruga Indigo
Tomislav Vukelić iz benda Kawasaki 3p i kujica Sivka

Casper je labrador star nepunih 5 godina, pronađen sam i gladan na ulici, znatiželjan i vrlo zaigran.

Tu je i mazna Sivka, kujica u tipu bull terijera, koju je vlasnik držao u nehumanim uvjetima, te divan Cherokee, njemački ovčar, čiju su bolest vlasnici ignorirali i psa potpuno zanemarili.

Udruga Indigo
Tomislav Vukelić iz benda Kawasaki 3p i njemački ovčar Cherokee

Udruga Indigo trenutačno se brine za više od 90 pasa, iako nema svoje sklonište. Većina životinja nalazi se na privremenom smještaju kod "teta i stričeka čuvalica", dio pasa je na plaćenom smještaju, a dio na njihovu privremenom terenu. Sve informacije o psima možete saznati na Facebook stranici Udruge Indigo, a ako ne možete udomiti, uvijek možete podijeliti tekst, možda baš tako usrećite neku njušku zauvijek!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:20