PRONAŠAO IZGUBLJENOG LJUBIMCA

IBRICA ĆE OVAJ SVJETSKI DAN MAČAKA ZAUVIJEK PAMTITI 'Moj Kiki kao da je u zemlju propao prije dva tjedna, a onda mi se javio gospar Jozo'

Ibrica Jusić s mačkom Kikijem
 FACEBOOK

Kad se u noći na 25. srpnja vraćao s koncerta u Kaštelima, Ibrica Jusić (73) u jednom trenutku osjetio je umor pa je odlučio stati na parkiralištu između Orašca i Vrtova sunca. Automobilska vrata ostavio je otvorena, a kad se vratio, njegova udomljena mačka Kikija, koji je putovao s njim, više nije bilo. Zabrinuti kantautor i pjevač danima se vraćao na spomenutu lokaciju, ali njegovu ljubimcu nije bilo ni traga ni glasa.

Ibrica je i na društvenim mrežama objavio apel za pomoć, ali Kiki kao je "u zemlju propao". A onda je u srijedu, 8. kolovoza, napokon stigla prva prava dojava.

Jusića je kontaktirao gospodin Jozo iz Orašca koji je vidio njegova mačka i odmah mu javio lokaciju - Kiki je, naime, danima lutao oko kuća u mjestu.

- Ne odvaja se od mene i samo mi se umiljava, kao da mi ima puno toga za reći otkad je bio u skitnji - rekao je presretni Ibrica Antunu Ponošu, autoru emisije "Kućni ljubimci". Inače, Kiki je vraćen kući baš na Međunarodni dan mačaka, a ovogodišnji će naš legendarni glazbenik i veliki ljubitelj životinja vjerojatno pamtiti do kraja života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:17