MEDO-EVENT

Mede u zoološkom trebaju novu kuću: U subotu na Cvjetnom poznati i udruga MijauVau prikupljaju donacije

U dvorani kina Europa posjetitelji će imati priliku pogledati filmove o životinjama, a prihod od ulaznica u cijelosti se uplaćuje za izgradnju nastambe

ZAGREB - Udruga prijatelja životinja MijauVau, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i Gradskog ureda za poljoprivredu I šumarstvo, u kinu Europa , u subotu 15. rujna. organizira akciju prikupljanja sredstava za izgradnju nastambe za medvjede u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

U dvorani kina Europa posjetitelji će imati priliku pogledati filmove o životinjama, a prihod od ulaznica u cijelosti se uplaćuje za izgradnju nastambe.

Continental film je za tu prigodu, kao pokrovitelj ustupio filmove;

Put rata (War Horse) - redatelj Steven Spielberg; nominiran u kategoriji najboljeg filma godine na ovogodiπnjim prestižnim filmskim nagradama Oscar.

Medvjedić Winnie (Winnie the Pooh) - animirani film, sinkroniziran na hrvatski jezik; kao stvoren za najmlađu publiku.

Čuvar životinja (Zookeeper) - obiteljska komedija o čuvaru Zoološkog vrta kojem životinje iz vrta pomažu u ljubavnom životu.

Program REVIJE FILMOVA I MEDO-EVENTA

►Gdje: Na cijelom Cvjetnom trgu i u atraktivnom prostoru kina Europa

►Kada: Subota 15. rujna od 10 do 22 sata

►Voditelj: Boris Mirković

►Svečani gosti: Osobe iz javnog života, predstavnici pokrovitelja, predstavnici zagrebačkog zoološkog vrta, azila za napuštene životinje grada Zagreba i Gradskog ureda za Poljoprivredu i šumarstvo…

►Program će se odvijati na 5 pozornica:

►U kinu se prikazuju filmovi; u 11 sati: Medvjedić Winnie (Winnie the Pooh); u 17 sati: Čuvar životinja (Zookeeper); u 20 sati: Put rata (War Horse)

►U predvorju za najmlađe-crtići i igraonice

►Na maloj pozornici ispred kina- edukacijski program o odgovornom držanju životinja, zabavni program, besplatan pregled zubića za vaše peseke

► Cijeli Cvjetni trg će biti mjesto druženja ljubitelja životinja

Posjetitelje osim bogatog programa, očekuju i brojne nagradne igre!

Udruga Prijatelja životinja MijauVau koju su osnovali Boris Mirković i Gordana Vukres, svoj rad usmjerila je na edukaciju o odgovornom ponašanju prema životinjama. A ovo je samo jedan od evenata u kojima će ova Udruga konkretnim akcijama, prikupljati sredstva za one životinjice kojima je potrebna pomoć!

Pridružite nam se u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za nastambu za medvjede.

Cijena ulaznice: 4 medeka ( 20 kuna)

Godinama nas medvjedi u ZOO-u oduševljavaju, vrijeme je da mi razveselimo njih!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:35