RAZNJEŽIO SE

NJEŽNA STRANA LIČKOG SNAGATORA Milinović nije mogao odoljeti narančastoj ljepotici, no susret na ulici bio je kratak, ona je imala druge prioritete

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 04.07.2018. u 17:58

 • Željko Hajdinjak / CROPIX

   

  Ličko-senjski župan i nekadašnji ministar zdravstva dr. Darko Milinović, u vrijeme dok je bio u Vladi, rado je isticao važnost zdravog života i vježbanja pa je to pokazivao i vlastitim primjerom.

  Naš fotoreporter snimio ga je 2009. u njegovoj vikendici na otoku Viru gdje je pozirao s utezima. No, lički je snagator ovaj put pokazao nježniju stranu. 

  Vladimir Ivanov / CROPIX

  Darko Milinović pozira s utezima 2009.

   

  Milinović je u srijedu u Varaždinu sudjelovao na 4. sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova, Udruge općina te predsjednikom Odbora za lokalnu samoupravu.

  HDZ-ov bivši ministar hodajući varaždinskim ulicama nije mogao ne zamijetiti lijepu, čupavu uličnu mačku koja je očito bila u potrazi za hranom, njuškajući po cesti. Milinović nije mogao odoljeti pa je prišao narančastoj maci i pomazio je po leđima.

  Željko Hajdinjak / CROPIX

  Željko Hajdinjak / CROPIX
   

  No, njoj je očito ipak više bilo stalo do potrage u koju je krenula, nego do maženja pa su bivši ministar i ljepotica nakon kratkog susreta krenuli svatko svojim putem.

  Željko Hajdinjak / CROPIX

  Željko Hajdinjak / CROPIX
   

  Izdvajamo