NESVAKIDAŠNJA OTMICA

'PTIČURINA MI JE ZGRABILA MOG GIZMA I ODLETJELA S NJIM...' Neutješna vlasnica umiljate čivave opisala šokantan prizor iz svog vrta

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Nesvakidašnja otmica psića zbila se u nedjelju poslijepodne u vrtu jedne obiteljske kuće u engleskoj pokrajini Devon. Becca Louise Hill (24) ispričala je za lokalni portal Devon Live što se dogodilo dok je njezin partner vješao rublje u vrtu.

- Galeb je iznenada sletio u vrt i zgrabio našeg kućnog ljubimca za vrat i s njim se vinuo u zrak. Moj partner pokušao ga je zgrabiti za noge, no galeb je odletio s Gizmom, sve dok ih više nismo mogli vidjeti. Ne znamo je li ga možda negdje ispustio i što se s njim dogodilo, ispričala je potresena Becca, koja je u nadi da će ipak pronaći svog čivavu, uputila apel na Facebooku.

- Molim vas, pomozite mi pronaći čivavu, galeb ga je oteo iz moga vrta, zavapila je Becca. Zamolila je sve koji žive u okolici grada Paigntona da pomognu. U ponedjeljak su po gradu i okolici podijeljeni leci o nestanku voljenog psića.

Ističe da je njezina šestogodišnja kćerkica vrlo uznemirana te joj nedostaje psić, ali tvrdi da curica nije vidjela kako galeb otima Gizma.

Danas je na Facebooku objavila novi status o Gizmu.

- Moje bebe još uvijek nema. Čudan je osjećaj probuditi se, a njega nema da mi poliže lice, napisala je.

Ornitolog Peter Rock izjavio je za BBC Radio 4 da su galebi sposobni zgrabiti malene životinje za vrat i s njima odletjeti.

Čivave slove za jednu od najmanjih pasmina pasa u svijetu. Narastu samo 15 do 23 centimetra, a njihova je težina oko 2-3 kilograma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:29