UDOMLJAVANJE PASA

TOMISLAV VUKELIĆ IZ KAWASAKI 3P-a OVE JE GODINE POSTAO SVETI NIKOLA NAPUŠTENIM PSIMA 'Za svaku životinju postoji pravi, topli dom pun ljubavi'

 
 Facebook

Crni psi najteže se udomljavaju, a organizacija Helping animals tome je pokušala stati na kraj zanimljivom fotokampanjom koju su odradili uoči blagdana svetog Nikole.

Tomislav Vukelić iz Kawasaki 3P-a, koji redovito podržava aktivnosti za udomljavanje pasa, pretvorio se u svetog Nikolu i od zle krampusice spasio 9-godišnju kujicu Nalu i njezine štence.

Nala je pronađena na ulici, a štenci Noel, Budy, Bart i Luna boravili su u hrđavom kavezu. Srećom, sveti ih je Nikola sada smjestio u privremeni dom, no svi iz pseće obitelji još uvijek čekaju da ih netko prihvati za stalno.

- Za svaku životinju postoji pravi, topli dom. Dom pun ljubavi kakav žele i zaslužuju Nala i njene bebe. Sveti Nikola poručuje svima, velikim i malima, da ne poklanjaju ljubimce za blagdane, ako nisu sigurni u svoju odluku. Životinja je član obitelji, odabire se srcem i voli zauvijek – poručuju iz Helping Animalsa, a one koji su sigurni da žele pružiti ljubav nekom veselom crnom klupku pozivaju da im se obrate na njihovoj Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:22