TUGA I DEPRESIJA

UGINULA OD SLOMLJENOG SRCA Ostavljena kujica mjesec dana neutješno tražila vlasnika po aerodromu, a zatim odlučila umrijeti. Nije pomogla ni infuzija

 Alejandro Sotomonte

Slučaj kujice koja je uzaludno mjesec dana lutala terminalom zračne luke Palonegra u Kolumbiji u bezuspješnoj potrazi za svojim vlasnikom, odjeknula je svijetom, potvrdivši razmjere pseće privrženosti.

Nesretni pas dugo je vremena proveo njuškajući putnike na aerodromu, prije nego što je odustao od potrage i neutješno legao u kut terminala.

I putnici i zaposlenici aerodroma nudili su hranu očajnoj kujici, ali ona je odbijala jesti.

Dr. Alejandro Sotomonte kazao je za Noticias RCN kako se pretpostavlja da je imala vlasnika i dom, te da su je ostavili jer ni u jednom trenutku svoje bezuspješne potrage nije napuštala zračnu luku.

Društvo za zaštitu životinja primilo je u svoje sklonište već potpuno iscrpljenu kujicu, koja gotovo da više nije mogla stajati na nogama. Iako su joj veterinari tamo davali hranu i lijekove putem infuzije, zdravstveno stanje psa i dalje se pogoršavalo. Pala je u stanje duboke depresije i tuge te je na koncu - uginula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:54