INSTAGRAM ZVIJEZDA

Upoznajte Olive, svinju koja misli da je pas: 'Ponaša se kao da je jedna od njih'

 Instagram

Vlasnici osmomjesečne svinje Olive su Alissa i Nick Childs, a priča o njihovom ljubimcu dospjela je u javnost preko fotografija spomenute životinje koje redovito objavljuju na društvenim mrežama.

U većini slučajeva na fotografijama je u društvu pasa, a njezini vlasnici tvrde da se i sama ponaša kao jedan od njih što je mnogima smiješno i simpatično.

- Svaki trenutak u danu provodi s njima, igra se s njima, spava s njima. Ako psi ugledaju nešto zanimljivo pa krenu trčati za njima, i ona će učiniti to isto - rekli su Alissa i Nick Childs za Daily Mail.

Instagram

Olive se ovoj obitelji pridružila prošle godine u listopadu, a pošto uvijek radi nešto zanimljivo, Alice ima hrpu njezinih preslatkih fotografija koje dijeli na Instagramu. Uhvaćena je tako u brojnim pozama tipčnima za pse, a čini se da uživa u svakom trenutku koji provodi s njima.

Olive je osvojila srca mnogih koji prate Instagram profil abbylovephotography1.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Instagram

Instagram

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:01