'NE GAZI PO MENI'

VIDEO: 'ČUČNULA SAM, POMOKRILA SE, POGLEDALA DESNO I UOČILA KRVOŽEDNOG PREDATORA!' Planinarka opisala šokantan susret s opasnom zvijeri

 
 Dee Gallant / FACEBOOK; YOUTUBE

Dee Gallant (45) planinarila je sa svojim psom Murphyjem u šumi na otoku Vancouver u Kanadi kada je shvatila da je netko prati. Pogledala je udesno i vidjela da joj "društvo" tijekom rekreacije pravi puma.

Gallant u šumu nije bila duboko ušla, svega par kilometara, kada je uočila životinju. "Večerašnja šetnja bila je odlična vježba za srce, a nisam morala ni trčati!", napisala je 23. srpnja u objavi na Facebooku. "Popela sam se cestom za odvoz trupaca i osjetila nešto čudno. Pogledala sam udesno i brzo shvatila da me proganja predator koji bi mogao odgristi više nego što može sažvakati... doslovno."

Planinarka je navela da ga je pokušala uplašiti dernjavom i "opasnim glasom", ali da joj to nije uspjelo. "Pomislila sam, malo prije sam čučnula kako bih se pomokrila i kladim se da me i tada vrebala!", dodala je.

Gallant je potom izvadila mobitel i snimila pumu koja ju je promatrala s distance. "Čak ni tada nije htjela otići, a nazvala sam je 'zločestom macom'", napisala je. "Odlučila sam probati novu taktiku. Brzo sam pregledala što na mobitelu imam od glazbe i pronašla Metallicu i pjesmu "Don't Tread on Me" (u slobodnom prijevodu: "Ne gazi po meni"). Čim je počela svirati, puma je pobjegla u grmlje."

Cijeli je incident trajao oko pet minuta, međutim Gallant kaže da se nije uplašila. "Zapravo sam pomislila kako je cool da sam toliko dugo mogla promatrati pumu. Mislila sam da je uzbudljivo", rekla je za CNN.

Gallant je do kraja izleta puštala pjesmu, a pazila je da se drži sredine puteljka. "Definitivno mislim da me Metallica spasila", dodala je.

"Don't Tread on Me" šesta je pjesma s Metallicinog istoimenog albuma koji je izašao 1991. godine. Pjesmu su zajedničkim snagama napisali gitarist i pjevač James Hetfield te bubnjar Lars Ulrich. Pjesma službeno traje četiri minute i jednu sekundu. Naslov pjesme referira se na Američki građanski rat, a same riječi preuzete su sa zastave američkog generala i političara Christophera Gadsdena koji ju je dizajnirao 1775.

Gallant je u petak na Facebooku objavila screenshot SMS poruke koju joj je poslao sam James Hetfield, a rekla je da je s njime neko vrijeme razgovarala te da ima njegov privatni telefonski broj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:07