NE HRANITE MORSKE PSE

VIDEO: HRANILA JE MORSKE PSE KAD JU JE JEDAN UGRIZAO ZA PRST I POVUKAO U VODU 'Sve se događalo tako brzo, mislila sam da je gotovo'

 
 Youtube

Jedna je žena pala u more kad ju je morski pas kojeg je hranila ugrizao za prst i povukao u vodu.

Melissa Brunning (34) odmarala je na sjeverozapadnoj obali Australije i poželjela iskustvo koje će pamtiti čitav život. Hranjenje morskih pasa zasigurno je jedna od takvih aktivnosti, no da će završiti u moru među gladnim psima nije slutila ni u najluđem snu.

Čitav incident snimljen je mobitelom a na snimci se vidi zastrašujuć trenutak kad žena upada u vodu punu morskih pasa iz porodice Nebrius Ferrugineus koji se inače smatraju miroljubivima, no svejedno imaju oštre zube poput žileta.

'Sve se dogodilo tako brzo. Jedino na što sam se mogla fokusirati je da mog prsta više nema. Zagrizao je i nije više puštao. Imala sam osjećaj kao da mi drobi kost', rekla je poslije incidenta Melissa.

Napad se dogodio u zaljevu Dugong, poznatom po morskim psima i morskim krokodilima.

Navedeni morski psi inače nisu previše agresivni, no vrlo se žustro brane ako se osjećaju ugroženima. Imaju vrlo oštre zube i snažne čeljusti kojima vrlo lako mogu slomiti kost.

Iako je vrlo brzo izvučena iz vode, Melissa je isprva mislila da je ostala bez prsta.

'Kad su me izvukli van, nisam mogla ni pogledati prema prstu jer sam mislila da ga više nema. Mislila sam da je gotovo i da ću pasti u stanje šoka ako vidim odgriženi prst.'

No njezin je prst ipak preživio napad, iako su ga liječnici morali šivati. Melissa nakon svega upozorava druge turiste na budu oprezni i ne hrane morske pse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:11