NIJE ZA ONE SLABOG ŽELUCA

VIDEO: 'JADAN MOJ BOBO, NE MOGU VJEROVATI DA GA VIŠE NEMA...' Čudovišni gmaz ušuljao se ispod sudopera i neutješnoj vlasnici pojeo ljubimca

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 07.09.2017. u 22:16

 • screenshot YouTube

   

  Piton dugačak pet metara u srijedu navečer dogmizao je u obiteljsku kuću u provinciji Pathum Thani, sjeverno od tajlandskog glavnog grada Bangkoka.

  Prije nego što se neopaženo smjestila ispod kuhinjskog sudopera, zmija je u dvorištu zgrabila i progutala mačka, ljubimca 59-godišnje Saowarak Charoen, prenosi The Sun.

  - Ušla sam u kuhinju i vidjela da je ormarić ispod sudopera otvoren. Kad sam mu se približila, ugledala sam zmijski rep. Uplašila sam se i odmah pozvala policiju. Slomila sam se kad su mi rekli da mi je gmaz od pet metara pojeo ljubimca - izjavila je šokirana Saowarak lokalnim medijima.

  Kad su dva policajca i tri zaposlenika udruge za zaštitu životinja došli u njezinu kuću, piton se već bio omotao oko sudopera i taman je počeo probavljati trogodišnjeg mačka teškog tri kilograma. Iako ih je bilo pet, muškarci su jedva uspjeli iznijeti zmiju u dvorište, gdje su je natjerali da ispljune nesretnog Charoenina ljubimca. Nažalost, mačku nije bilo spasa.

  - Zakopala sam ga u dvorištu. Jadan moj Bobo, ne mogu vjerovati da ga više nema - rekla je neutješna vlasnica, koja ima još dvije mačke.

  Policajci su poslije akcije zmiju pustili u divljinu.  

   

  Izdvajamo