NEOČEKIVANI PRIZOR

VIDEO: MLADI JELEN ZALUTAO U KRUŽNI TOK I IZNENADIO VOZAČE U OGULINU Prekrasna životinja prošetala cestom, pogledajte što se dogodilo nakon toga

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.04.2018. u 19:31

Udruga Udica (YouTube) / OGportal

 

Jedan zalutali jelen prošao je ranije ovog mjeseca kružnim tokom u Ogulinu, a sve su snimili vozači koji su se tu našli u noći s 8. na 9. travnja iza ponoći.

Jelen je pretrčavao Bolničkom ulicom i prolazio kroz kružni tok kod kafića Jazzbine, kada ga je snimio Siniša Francetić.

Na snimci se vidi da životinja nije u panici, no ipak je zbunjeno pobjegla u nečije dvorište da bi pobjegla od svjetala automobila. Također, sudeći po snimci, radi se o mladom grlu jelena, običnog vilaša.

- Migracija divljači je normalna stvar i već stotinama godina sva divljač ima iste prelaze iz Kleka u Krpel i obrnuto - kazao je predsjednik Lovačkog društva Klek iz Ogulina Elvis Vučić za OGportal.

- Samo smo mi ti koji smo se raširili i izgrađivali kuće i vikendice i njima ispresijecali stoljetne prijelaze - objasnio je Vučić ponašanje ove životinje koja je srećom prošla neozlijeđena u kružnom toku, u kojem se očito bolje snalazi nego mnogi vozači.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo