SLONOVSKA VOLJA

VIDEO: OVAJ MINIJATURNI ZEKONJA DOBIO JE NOVU ŠANSU Zbog ozljeda je izgubio zadnje nogice, no vlasnici su se dosjetili kako mu pomoći

 Screenshot Facebook

Vlasnici životinjske farme u New Yorku svakodnevno obilaze sve svoje životinje, no tu hladnu, zimsku večer primijetili su nešto neobično. Zečevi su bili neobično uznemireni pa su pogledali malo bolje i pronašli jednog malog koji se odvojio od legla.

Ležao je ispred štale na hladnoći, nepomičan, ukočen. Premda bi inače uzeli tog malog zečića i skratili mu muke, mali Wheelz, kako su ga prozvali, pokazao je nevjerojatnu volju za životom.

Čim su ga malo ugrijali, zečić je jasno dao do znanja da je živ. Doduše, trebalo mu je još puno vremena da se oporavi, no vlasnici farmi donijeli su odluku - Wheelz ostaje kao kućni ljubimac!

Ubrzo su shvatili da je malcu, nakon što je odlutao od mame, jedan od starijih zečeva pokušao pokazati ‘tko je gazda’ pa mu je ozlijedio stražnje noge koje, u kombinaciji s ozeblinama, više nisu bile funkcionalne. Kako bi mu ipak pomogli, Wheelz je dobio minijaturni skateboard da se može kretati po kući.

Osim toga, farmeri su pokrenuli kampanju na Kickstarteru kojom prikupljaju financijska sredstva da njegovu priču pretvore u slikovnicu za djecu.

Sve o malenom zečiću možete saznati na njihovoj Facebook stranici .

































Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:28