SPAŠAVAJ ŽIVU GLAVU

VIDEO: POGLEDAJTE EPSKU BORBU MEDVJEDIĆA Medo je uložio nevjerojatan napor da se vrati majci, no nije išlo...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.11.2018. u 11:57

Youtube

 

Video koji prikazuje epsku borbu malenog medvjedića da se popne uz strmu padinu natrag do majke, zaokupila je gledatelje širom svijeta.

Snimku koju je napravio jedan ruski snimatelj u lipnju ove godine u regiji Madagan, podijelilo je tisuće korisnika društvenih mreža nakon što ju je prvi put objavio Royal Canadian Geographical Society.

U videu mama medvjedica hoda po samom vrhu padine dok se njezino mladunče, koje je otklizalo niz snijegom pokrivenu padinu, teškom mukom pokušava popeti.

Mališan se u jednom trenutku nekako uspeo do vrha i već kad se činilo da će se uspjeti spasiti, ponovno se oklizne i završi na dnu.

Njegova borba na kraju je urodila plodom jer se nakon nekoliko pokušaja uspio vratiti majci te su zajedno otrčali na sigurno.

Mnogi gledatelji su u ovoj snimci vidjeli još samo jedan prizor iz prirode, no bilo je i onih koji su kritizirali snimatelja jer su zaključili da je medvjedić došao u nezavidnu situaciju jer je pokušavao pobjeći od drona koji je snimao njega i majku te da mladunče ne bi ni došlo u opasnost da nije bilo snimanja.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo