ČUDOVIŠNI MLADIĆ U ZATVORU

VLASTITOG PSA NAHRANIO PSEĆIM GULAŠOM Ubio škotsku ovčarku i servirao je drugom psu: 'Raskomadao sam svoju lesi, skuhao je, dodao i kockicu juhe...'

 
Ilustracija
 Profimedia

Dominic O’Connor, 27-godišnjak iz malog mjesta kraj Belfasta, na sudu je proglašen krivim zbog izazivanja nepotrebne boli i patnje životinjama. Na prvi pogled ovo sudsko tumačenje može zazvučati donekle benigno, ali ono što je sumanuti Irac napravio je uistinu monstruozno.

Dakle, O’Connor je zadavio psa, skuhao ga i njime nahranio svog drugog psa. Kada je porota na sudu čula cijelu priču, trebalo im je samo 300-tinjak sekundi da donesu odluku. O’Connor je proglašen krivim i ostat će u pritvoru do izricanja presude, piše The Sun.

Cijelo suđenje je trajalo samo dva dana, ali ono čemu su prisutni svjedočili vjerojatno će pamtiti cijelog života. Pogotovo je šokantan bio O’Connorov iskaz policiji. Detaljno je opisao što je napravio s 4-godišnjom škotskom ovčarkom koju je kupio preko Facebooka.

- Zadavio sam je uzicom i zatim raskomadao sjekirom. Komadiće svoje Jess sam ubacio u veliki lonac i kuhao zajedno s lukom, soli i paprom. Dodao sam i kockicu juhe. Kad se sve skuhalo, nahranio sam drugog psa - priča O’Connor koji je druge ostatke psa jednostavno - zapalio.

Cijeli slučaj je izašao na vidjelo nakon što je sve ispričao medicinskim sestrama u jednoj ustanovi za psihičke bolesnike, u koju je došao jer mu je dijagnosticiran poremećaj osobnosti. Oni su alarmirali policiju koja je vrlo brzo u O’Connorovoj kući pronašla ključne dokaze.

Na sudu je svjedočila i jedna O’Connorova prijateljica koja je primijetila da se nešto neobično događa.

- Iz njegove kuće dopirao je čudan smrad. A pas? Jess je jedan dan bila tu, a drugi dan jednostavno je nestala. Poslije mi je priznao što je napravio - rekla je djevojka koja je nekoliko minuta poslije načula i njegov bizarni 'razgovor' s drugim psom.

- Rekao sam ti da ću nabaviti drugog psa i dati ga da probaš - navodno je govorio psu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:46