NEVJEROJATNA SNIMKA

'VOZILI SMO SE PO MAGISTRALI, KAD NAM SE PRED AUTOM BLIZU KARLOBAGA POJAVIO MEDO' Uplašeni mladunac otrčao prema stijeni, popeo se za samo par sekundi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.05.2019. u 23:24

Dario Švagelj

 

Nevjerojatna snimka mladog medvjeda koji se penje po stijeni pojavila se na Facebooku. Snimio ju je Dario Švagelj vozeći se cestom kroz mjesto Cesarica, nešto prije Karlobaga.

- Vozili smo se autom po magistrali, bilo je nešto prije 20 sati i bio je još dan. Medo je bio na cesti, no kad smo se dovezli do njega, uplašio se i počeo penjati po stijeni. Kad sam stao s autom, krenuo je prema gore, kaže nam Dario.

Mladi medvjed se, u maniri pravog alpinista, počeo verati po strmoj stijeni, no kad je došao do samoga vrha, znatiželjno se okrenuo i pogledao prema dolje. Zatim je nastavio uspon i ubrzo se izgubio u šipražju.

- Bili smo jako iznenađeni. Prava je sreća da smo ga uspjeli snimiti. Bio je sam, u blizini nije bilo nikoga, njegove mame ili drugih medvjeda', kaže Dario koji je snimku objavio na Facebook stranici Obožavatelji Velebita, a mi je objavljujemo uz njegovu dozvolu.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo