SUP HUMANITARKA NA SAJMU NAUTIKE

VELIKI USPJEH SUPer HUMANITARKE NA SAJMU NAUTIKE Marko Petrić i surferi skupili 10.000kn za klince iz dječjeg doma u Nazarovoj

 

Surferi iz Surfmania tima u suradnji s glumcem Markom Petrićem održali su još jednu SUPer Humanitarku skupili 10.000 kn za klince iz dječjeg doma u Nazorovoj, na aukciji stand up paddle dasaka.

Ova mini aukcija održana je sklopu i u suradnji sa Sajmom Nautike. Zagrebački Surf Shop donirao je tri vrijedne STARBOARD SUP daske za veslanje, koje su stavljene na aukciju s početnom cijenom već od 950kn, no stvarna vrijednost dasaka u aukciji bila je 19.000kn. Marko Petrić je prvi puta u životu morao glumiti voditelja aukcije i u toj se ulozi odlično snašao, dok su surferi pokazali da osim pluća i mišića imaju i velika srca.

Cijela se aukcija odigrala u svega pola sata. Prva je daska, Starboard iGO Zen Lite 10.8 u 5-6 minuta postigla tri puta veću cijenu od početne i mlada buduća surferica Ivona nije mogla sakriti sreću što je uspjela osvojiti dasku koju je poželjela od prvog momenta.

Tu se SUPer Humanitarka zahuktala i svaka je slijedeća daska podigla cijenu na još viši nivo. Odličan Starboard iGO Zen Lite 11.2 otišao je za 3.200kn dok je fantastična Starboard Paddle For Hope 11.6 daska izrađena baš za dame otišla za 3.700 kn.

Pratite i dalje akcije Surfmania tima, s obzirom da smo čuli da kako se približava sezona u pripremi imaju nekoliko evenata i projekata u koje se možda baš vi možete uključiti.

Sve dodatne informacije o aukciji možete dobiti izravno na web adresi organizatora

Želite li izravno donirati Dječje domove Zagreb, sav info na: www.domzadjecu.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:14