HUMANITARNA AKCIJA

Veliko srce Medvjeda: Hokejaš Pascal Morency i djeca iz Centra za odgoj Dubrava letjeli iznad Varaždina

Djeca su iskoristila sunčanu subotu i letjela iznad varaždinskog kraja, u društvu profesionalnih pilota, hokejaša i navijača.

VARAŽDIN - Bellair Pilotska škola, Aerodrom Varaždin i navijači KHL Medveščak spojili su danas, 18. veljače 2012., pilote, hokejaše i srednjoškolce iz Centra za odgoj, obrazovanje i osposobljavanje djece i mladeži "Dubrava". Naime, Bellair pilotska škola već je ranije donirala Centru 10-ak panoramskih letova iznad varaždinskog kraja, a kako bi djeci, kojoj je mnogo toga potrebno, priuštila jedno novo iskustvo.

Sva djeca iskoristila su danas sunčanu subotu i letjela iznad varaždinskog kraja, u društvu profesionalnih pilota, hokejaša i navijača. Naime, akciji, koja je održana na aerodromu Varaždin, odmah su se pridružili i navijači KHL Medveščak, okupljeni oko facebook grupa UN-ujedinjeni navijači Khl Medveščak i KHL MEDVEŠČAK OFFICIAL FAN PAGE -a , te ženskog hokejaškog kluba Khl Grič iz Zagreba.

Akciji se odazvao i poznati član Medvjeda, Pascal Morency. Uz prekrasnu i sunčanu subotu te neprocjenjive osmijehe na licima mališana, zadovoljstvu nije bilo kraja te se veselimo ponovnom susretu. Ružica Bosak Kevešević, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava, uručila je zahvalnice Pilotskoj Školi Bellair, Aerodromu Varaždin te gospodinu Darku Vargeku i Pascalu Morencyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:30