NEPREPOZNATLJIV

VIDEO, FOTO: POPULARNI ILUZIONIST POKAZAO STRAŠNE POSLJEDICE OPAKE BOLESTI 'Svaki dan budim se u agoniji, bol je neizdrživa, ali bit će i gore...'

 
 Getty Images

Steven Frayne, 35-godišnji mađioničar koji nastupa pod umjetničkim imenom Dynamo, proslavio se hit TV showom "Dynamo: Magician Impossible", koji se prikazivao i u Hrvatskoj, a svoje iluzionističko umijeće svijetu je predstavio i na rasprodanoj turneji "Seeing Is Believing Arena Tour".

Iako magiju ima u "malome prstu", Dynamo je otkrio kako jedno čudo, koje mu je i više nego potrebno, nažalost, ipak ne može izvesti. Naime, ovom popularnom Englezu pakistanskih korijena liječnici su još u tinejdžerskim godinama dijagnosticirali Chronovu bolest, a koje su posljedice života s istom, Dynamo je pokazao objavivši šokantnu fotografiju na Instagramu. U zasebnom videu na Twitteru objasnio je i kako je prošlo ljeto završio u bolnici nakon što se otrovao hranom, a zbog lijekova koje još mora piti, nekontrolirano se udebljao.

- Jedna od ružnijih nuspojava jest artritis - bole me svi zglobovi u tijelu - prsti, koljena, vrat, gležnjevi, ruke..., što je zbilja sranje kad si mađioničar jer ne možeš ni pomiješati špil karata - požalio se Steven.

Zbog Chrona - kronične upalne bolesti probavnoga sustava - mađioničar se već godinama muči s proljevima, gubitkom tjelesne težine, slabokrvnošću i povišenom temperaturom, a kad mu je bilo 17, liječnici su mu morali odstraniti veći dio tankoga crijeva, koje je bilo toliko suženo i zahvaćeno ožiljcima da mu ni lijekovi, nažalost, nisu bili od pomoći.

- Svaki dan budim se u agoniji, bol je neizdrživa, ali situaciju donekle držim pod kontrolom - ne jedem gluten, mliječne proizvode, masnoću i povrće. Živjeti s Chronom veliki je izazov, ali borim se i ne namjeravam tek tako odustati - izjavio je svojedobno Steven Frayne, a prenio je The Mirror.

Iluzionist je također otkrio kako je s 18 godina skoro umro tijekom operacije na kojoj je završio zbog komplikacija uzrokovanih Chronovom bolešću, a tad mu je, dodao je, malo nedostajalo da mu ugrade i kolostomsku vrećicu ili stomu.

- Danas sam se pomirio s činjenicom da ću je jednoga dana vjerojatno morati nositi... Nije to kraj svijeta. I moja baka je ima, a i dalje je najcool osoba koju poznajem - zaključio je optimistični Dynamo.

Just before hitting the stage.

A post shared by Dynamo Magician (@dynamomagician) on

#NoFilter

A post shared by Dynamo Magician (@dynamomagician) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:24