ZA NE POVJEROVATI!

VIDEO: GLEDATELJI JUTARNJEG PROGRAMA OSTALI SU ZGROŽENI Nikad u povijesti nisu imali bizarnije goste: 'Rodit ću tamnoputu djecu!'

 
 Profimedia, Barcroft Media

Njemica Martina Big (30), bivša stjuardesa, koja se sad predstavlja kao model i glumica, gostovala je u britanskoj TV emisiji "This Morning", a njezine izjave šokirale su i voditeljicu Holly Willoughby (37), ali i mnogobrojne gledatelje. Martina se, naime, pohvalila kako je uz pomoć čudotvornih injekcija melanina, koje si je ubrizgavala pune dvije godine, u potpunosti promijenila rasu i od bjelkinje postala - crnkinja!

Istom bizarnom postupku trenutačno se podvrgava i njezin suprug Michael, a par je uvjeren kako će im se djeca, koju žele imati što prije, roditi - crna!

- Ali to je genetski nemoguće! - komentirala je zabezeknuta voditeljica, na što joj je Martina odlučno odgovorila: "Dobro, možda neće biti baš jako crna, ali definitivno će imati tamnu put, to su mi potvrdili i liječnici".

Bivša stjuardesa također je objasnila kako joj injekcije melanina nisu promijenile samo boju kože - štoviše, od istih su joj potamnile i obrve, oči te kosa, koja se, tvrdi, počela i kovrčati.

Inače, Martina je nedavno posjetila Keniju, gdje je dobila i vlastito ime na svahiliju - Malaika Kubwa, što u prijevodu znači "veliki anđeo".

- Zaljubila sam se u afričku kulturu, njihove obline, ma sve! Sad sam i službeno crnkinja i znam više o Africi od većine Afroamerikanaca jer sam, za razliku od njih, tri tjedna provela na 'crnom kontinentu', gdje sam nosila vodu na glavi zajedno s njihovim ženama! - izjavila je Njemica i šokirala britansku javnost, prenio je The Mirror.

*** EXCLUSIVE - VIDEO AVAILABLE ***

BERNKASTEL-KUES, GERMANY - DECEMBER 17: Model Martina Big poses with her boyfriend Michael at her home on December 17, 2014, in Bernkastel-Kues, Germany.

Busty model Martina Big gave up her high-flying career as an air hostess to pursue her dream of having a body like barbie. Martina has had a number of surgeries to blow her breasts up to a huge 32K, lip fillers to create a ‘trout pout’ mouth and procedures to narrow her waist legs and hips. The model from Bernkastel-Kues, Germany was encouraged to become a model by her boyfriend Michael at the age of 17 – when her breasts were already a size 32D. As a teenager she admired the big round boobs of Pamela Anderson – and dreamed of changing her shape to look like the surgically enhanced star., Image: 217416586, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Barcroft Media
Profimedia, Barcroft Media
Martina Big i suprug Michael snimljeni 2014. godine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:19