ŽIVE NA NOVOM ZELANDU

VIDEO Hrvati s Korčule glavni likovi u božićnoj reklami koja osvaja svijet

 screenshot/YouTube

Sedmogodišnji Dominik Simons i njegova sestra Georgia, glavni likovi u božićnoj reklami jedne popularne robne kuće. Hrvati su porijeklom s Korčule. Dominikov djed, Ivan Drušković, se s Korčule na Novi Zeland odselio 1961. godine, a njegovi su se unuci odlično snašli biznisu snimanja reklama. Osim Dominika i Georgie time se bavi i njihova petogodišnja sestra Lucija, piše DalmacijaNews.

- U Novi Zeland sam došao kada mi je bilo 15 godina. Unuci snimaju reklame za televizije i magazine, a do sada su ih snimili desetak. Često putujemo, a u Korčulu često dolazimo. Zadnji put, prije dvije godine, na otoku je bila cijela obitelj. Djeca posebno vole Hrvatsku. Iako su rođeni na Novom Zelandu, znaju i poneku riječ hrvatskog jezika - kazao je Ivan Drušković.

Ima četvero unučadi, a s Dominikom najviše voli ići u ribolov. Unuk i djed su ljubitelji nogometa i vatreni navijači Hajduka, pa zadnji put kada su bili u Splitu nisu propustili utakmicu na Poljudu.

Reklama pod nazivom "Putovanje" u kojoj je prikazana ljubavna priča između para snjegovića osvaja svijet. Reklama košta gotovo 60 milijuna kuna, a riječ je o animaciji putovanja snjegovića koji prolazi pola svijeta da bi pronašao pravi božićni poklon za svoju dragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:13