OKRUTNA POHLEPA

VIDEO: IMA 97 GODINA, RAK DOJKE I ŽELE JE IZBACITI IZ KUĆE! U kući živi 66 godina, no novi vlasnik ima svoje planove

 Screenshot YouTube

Teško je i zamisliti što prolazi 97-godišnja Marie Hatch koja se po drugi put u svom životu suočila s karcinomom dojke. No, to nisu ni blizu sve nedaće koje more gospođu Hatch. Naime, trenutni vlasnik kuće u kojoj živi već 66 godina uručio joj je obavijest da se mora iseliti u roku od 60 dana, prenosi Mashable .

Premda je Marie od prethodne vlasnice, supruge trenutnog vlasnika Davida Kantza, dobila usmeno obećanje da će u ovoj kući u gradu Burlingameu moći ostati do kraja života, Kantz joj je ipak 11. veljače uručio pismenu obavijest o obaveznom iseljenju u roku od 60 dana. Odvjetnik obitelji rekao je da Kantza oporuka obavezuje da se kuća proda ove godine premda su i njegova supruga, a i njezine majka i baka obećale Marie da će moći zadržati dom.

Kantz ne planirali održati usmeno obećanje, piše San Francisco Gate . Ako ustraje na izbacivanju bakice, izbacit će i njezinu cimericu, 85-godišnju Georgiu Rothrock.

Hatch i Rothrock zajedno plaćaju najamninu od 900 dolara mjesečno, a nekretnina na tržištu vrijedi oko 1,2 milijuna dolara. ‘To je jednostavno pohlepa. Zašto to mora tako napraviti’, rekla je Hatch lokalnoj TV mreži.

Marie se boji da će završiti na ulici ako je izbace jer nema rođaka ni poznatih u blizini, a višu stanarinu si ne može priuštiti. ‘Ne znam kamo ću, zbilja ne znam. Zbog toga noću ne mogu spavati’, rekla je Hatch.

Za gđu Hatch su pokrenuli kampanju na stranici GoFundMe gdje skupljaju novac ako bude problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:31