OMOGUĆAVA ZAGREBPARKING

ZAGREB DIGITAL CITY LIFE Otkrivamo: Znate li kako na plaćanju parkinga u Zagrebu možete uštedjeti gotovo 500 kuna?

Mobilne tehnologije i aplikacije potpuno su promijenile način na koji radimo, putujemo, krećemo se kroz grad, komuniciramo, zabavljamo se. Zagrebparking i Jutarnji vjeruju u nove tehnologije koje čine život jednostavnijim, i zato uz novu aplikaciju ZgPark više nije potrebno plaćati naknadu od 89 lipa, a parking se plaća brže i jednostavnije. A ako se svaki radni dan parkirate dva sata u bilo kojoj zoni u Zagrebu - u godinu dana uštedjet ćete 445 kuna uz ZgPark aplikaciju. Taj je novac dosad odlazio s vašeg računa kao naknada za SMS parking, a sada je to napokon ukinuto. U specijalu Zagreb Digital City Life istražujemo kako su mobilne aplikacije olakšale svakodnevicu u gradu.
 Zvonimir Barišin / CROPIX

Omiljeni zagrebački Advent posjetilo je više od 170 tisuća turista i ove godine, a u grad su tijekom godine stigli ljudi iz više od 100 zemalja! Pronaći smještaj u Zagrebu sa 60 hotela i stotine super soba i stanova na AirBnB, nikada nije bilo lakše. Ali - kako osigurati idealan provod, kako doživjeti nezaboravno iskustvo, kako saznati informacije koje nisu u svim turističkim vodičima i – kako ako dolazite u Zagreb automobilom možete pronaći najpovoljniji parkinga - uz pomoć novih tehnologija i mobilnih aplikacija koje su usmjerene na potrebe ljudi?

A ako se svaki radni dan parkirate dva sata u bilo kojoj zoni u Zagrebu - u godinu dana uštedjet ćete 445 kuna uz ZgPark aplikaciju. Taj je novac dosad odlazio s vašeg računa kao naknada za SMS parking, a sada je to napokon ukinuto.

Što smo sve otkrili pogledajte u video serijalu Zagreb Digital City Life u kojemu istražujemo kako mobilne tehnologije i aplikacije olakšavaju svakodnevni život u gradu.

SKINI ZGPARK APLIKACIJU I UŠTEDI NOVAC I VRIJEME


Projekt Zagreb Digital City Life napravljen je u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Zagrebparkinga, u skladu s najvišim standardima Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:18