OMOGUĆAVA ZAGREBPARKING

ZAGREB DIGITAL CITY LIFE - VIDEO: Kako pronaći restoran koji ima odličnu hranu i uštedjeti na parkingu za vrijeme ručka - uz pomoć novih tehnologija

Mobilne tehnologije i aplikacije potpuno su promijenile način na koji radimo, putujemo, krećemo se kroz grad, komuniciramo, zabavljamo se. Zagrebparking i Jutarnji vjeruju u nove tehnologije koje čine život jednostavnijim, i zato uz novu aplikaciju ZgPark više nije potrebno plaćati naknadu od 89 lipa, a parking se plaća brže i jednostavnije. A ako se svaki radni dan parkirate dva sata u bilo kojoj zoni u Zagrebu - u godinu dana uštedjet ćete 445 kuna uz ZgPark aplikaciju. Taj je novac dosad odlazio s vašeg računa kao naknada za SMS parking, a sada je to napokon ukinuto. U specijalu Zagreb Digital City Life istražujemo kako su mobilne aplikacije olakšale svakodnevicu u gradu.
 Getty Images

U Zagrebu se nalazi približno 4.500 restorana, kafića, pubova... Kako pronaći najbolji? Kako utvrditi koji je najpovoljniji za određenu razinu kvalitete? Kako saznati što misle ljudi koji su tu jeli? I koliko je uopće popularno mjesto? I – kako uštedjeti za vrijeme ručka na parkingu?

Pogledajte u video serijalu Zagreb Digital City Life u kojemu istražujemo kako mobilne tehnologije i aplikacije olakšavaju svakodnevni život u gradu.

SKINI ZGPARK APLIKACIJU I UŠTEDI NOVAC I VRIJEME


Projekt Zagreb Digital City Life napravljen je u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Zagrebparkinga, u skladu s najvišim standardima Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. siječanj 2022 11:16