ISUS UMJESTO KOITUSA

ZATVORSKA ISPOVIJEST PLAYBOYEVE ZEČICE 'Opsjedaju me cimerice lezbijke, požuda je snažna, ali ja sam našla Boga, čitam Bibliju i ne seksam se već tri mjeseca'

 Instagram

Osuđena Playboyeva zečica Angie Vu Ha otkrila je kako se okrenula Bogu i Bibliji kako bi se oduprla lezbijskom iskušenju.

Naime, vijetnamska kraljica ljepote uhićena je na njujorškom aerodromu John F. Kennedy u studenom prošle godine dok je s devetogodišnjom kćeri pokušavala pobjeći iz SAD-a u Kinu.

Prema sudskim dokumentima, ova starleta i međunarodno poznata DJ-ica suočava se s optužbama za otmicu djeteta u Francuskoj jer nije vratila djevojčicu svom bivšem suprugu, Francuzu Richardu Froggeru, koji ima skrbništvo nad njihovom kćeri.









Nakon tri mjeseca u zatvoru, 32-godišnjakinja je kazala kako joj molitva pomaže da apstinira od seksa.

- Ovdje ima jako puno lezbijki i nekoliko plavuša mi se već bilo nabacivalo. No, zasad radije čitam Bibliju. Shvatila sam koliko sam jaka. Mislila sam da ne mogu dva dana bez seksa, a sada su prošla već tri mjeseca. Pronašla sam Boga i on me spasio, stoga provodim vrijeme moleći se i čitajući Bibliju - kazala je Angie koja se nalazi u pritvoru u Brooklynu zajedno s još 100 zatvorenica.









Lijepa brineta kazala je kako uz molitvu vježba 'kao luda' kako bi održala svoje tijelo vitkim, ali i kako bi se mogla obraniti.

- Trudim se da ne upadam u svađe. Doduše, mislila sam da će zatvor biti puno gori. Prije ovog, vidjela sam ga samo na televiziji i čitala sam o grupnim silovanjima i tučnjavama i zaklela se da ću se braniti pod svaku cijenu - kazala je.









Ne zna se kada će Vu biti ponovno na slobodi kako bi vidjela dijete i nastavila s glazbenom karijerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:19