SNAGA UMA

ISKRENA ISPOVIJEST 'Neki će biti skeptični, ali smršavila sam pet konfekcijskih brojeva samo zahvaljujući jednoj stvari, nema veze s hranom...'

 www.braintrainer.info

Heather Jones (38) tvrdi da je smršavila s veličine 18 (europski 46) na osam (europski 36) koristeći samo snagu uma, odnosno zamišljajući se mršavom, i to u manje od godine dana.

Bivša fotografkinja iz Walesa kazala je kako se nije puno trudila.

- Neke klinike će možda biti skeptične, no sve sam zaista učinila uz pomoć svog uma. Doslovno sam se zamišljala mršavom. Naše misli su tako moćne, a ja se sada osjećam odlično - kazala je Heather koja se počela debljati prije sedam godina, kada je pronašla utjehu u hrani nakon tragičnog gubitka bivšeg partnera Kristona Dockera.

Kada je preminuo u svojoj 32 godini, Heather je pala u duboku depresiju. Nije 12 mjeseci izlazila iz kreveta, a onda je shvatila da nešto mora promijeniti.

Tada je otkrila Tehniku emocionalne slobode (EFT ili tehniku tapkanja), jednu od alternativnih tehnika samopomoći koja uklanja poremećaj protoka energije (energetske blokade) u organizmu koja je uzrok svih problema. EFT je verzija akupresure u kojoj se točke meridijana na tijelu stimuliraju lupkanjem prstom.

Kada se oporavila od depresije, Heather je odlučila poduzeti nešto po pitanju svoje težine.

- Znala sam da se moram riješiti ovisnosti o šećeru, da moram prestati jesti čokoladu, kekse i ostale slične namirnice. Imala sam 37, no hranila sam se kao studentica.

- Počela sam raditi na svojoj podsvijesti i govoriti si da se moram brinuti o svom tijelu. Tapkala je i razmišljala pozitivno. Mislila sam 'iako volim ovu čokoladu, volim i sebe. Nakon nekoliko minuta prestala bi žudnja za slatkim - govori Heather koja je već u nekoliko mjeseci nosila par brojeva manju haljinu.

- Osjećala sam se tako moćno. Moje misli, navike i ponašanje bili su u potpunosti promijenjeni. Prije sam mislila 'predebela sam, mrzim kako izgledam. A sada sam promijenila svoj odnos prema hrani i osjećam se sretnom. Jedem, pijem i mislim drugačije, a moje misli su se promijenile pa sam motivirana i za vježbanje.

Ova transformacija imala je velik utjecaj na njezin život. Prekinula je s poslom fotografa i pokrenula svoj biznis, The Brain Trainer, kojim pomaže drugima da smršave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:09