NESHVATLJIVA ODLUKA

MUŠKARCU SA STOMOM ZABRANILI KORIŠTENJE TOALETA 'Zgrožen sam ovakvim ponašanjem, ostavili su me da paničarim. Osjećao sam se poniženo'

 

Blake Beckford (36), model i bodybuilder, boluje od ulcerativnog kolitisa zbog čega nosi stoma vrećicu izvan tijela.

Kad mu je prije desetak dana nakon jednog sastanka s kojeg je izašao u Manchesteru vrećica počela curiti, potražio je pomoć u obližnjem konferencijskom centru, no zaposlenici su mu zabranili da upotrijebi njihov toalet.

U statusu koji je kasnije objavio na Facebooku, Beckford je rekao da se upravo vraćao prema autu kad je vrećica procurila.

- Krenuo sam prema konferencijskom centru na wc, no ondje su mi rekli da slučajni prolaznici ne mogu koristiti njihov toalet. Objasnio sam im da imam stomu koju bih trebao zamijeniti, no oni su me svejedno odbili. Zgrožen sam načinom na koji su odbili moju molbu i ostavili me da paničarim na meni nepoznatom mjestu dok ne pronađem najbliži wc, rekao je Beckford i dodao da se osjećao poniženim.

O slučaju se poslije oglasio glasnogovornik konferencijskog centra te Beckfordu uputio ispriku.

- Jako smo tužni što čujemo kakvo je iskustvo imao gospodin Beckford. Ispričali smo mu se čim smo doznali što se dogodilo, rekli su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:04