VINDIJA

Novi okusi legendarnog ISO SPORTA

VINDI sokovi donose svim sportski orijentiranim osobama nova izdanja ISO SPORTA, jednog od najomiljenijih funkcionalnih napitaka na hrvatskom tržištu.

U blagodatima jednog od najpoznatijih Vindijinih proizvoda uživa i hrvatska nogometna reprezentacija, čiji je ISO SPORT ponosni sponzor.

Vindija je ovog ljeta lansirala nove okuse ISO SPORTA, svog iznimno popularnog izotoničkog pića: limun-trešnja i šumska jagoda.

Izvrsna kombinacija limuna i trešnje svima onima koji aktivno provode svoje vrijeme donosi osvježenje kojem se teško može odoljeti. ISO SPORT limun – trešnja blagog je okusa koji prija u bilo koje doba dana, a najbolje nakon napornog treninga, iscrpljujuće utakmice ili pak stresnog dana na poslu jer nam vraća energiju, vitamine i minerale prijeko potrebne organizmu.

ISO SPORT šumska jagoda pravi je ljetni okus koji u sve bolje trgovine stiže u pravom trenutku. Kao i spoj limuna i trešnje, ISO SPORT s okusom šumske jagode sadržava tri važna vitamina, a tu su i dobro poznati minerali – kalij, kalcij i natrij.

ISO SPORT limun – trešnja i šumska jagoda dostupni su u dva pakiranja, manjoj PET boci od 0,5 l koja je zatvorena sportskim čepom te u velikom izdanju, PET boci od 1,75 l.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:08