VITAMINI.HR

PIONIRI WEB NUTRICIONIZMA PROSLAVILI 15 GODINA RADA VELIKIM MAKEOVEROM Specijalizirani portal proslavio veliku obljetnicu

 Promo
 

Brojni renomirani autori i stručnjaci s preko 15.000 stručnih članaka doveli su portal Vitamini.hr do proslave velikog 15 rođendana. Specijaliziran za područje nutricionizma, portal je proslavio svoju obljetnicu postojanja velikim makeoverom. Svjež i moderan dizajn, preglednost i mogućnost dvosmjerne komunikacije pute društvenih mreža i newslettera navještaju još dugi niz godina kvalitetnog sadržaja, piše 100posto.

Osim suradnika, na proslavi se okupila i krema iz javnog, poslovnog, stručnog i znanstvenog svijeta koji su vjerni čitatelji portala koji nudi uvid u svijet znanosti, zdrave prehrane, zdravlja i zdravog života.

Voditeljica Zlata Mück i muzički performer Surka Beatbox uljepšali su službeni dio događaja koji su, među ostalima, popratili glumica Kristina Krepela i voditeljica Ivana Šudnov, prof.dr.sc. Željko Krznarić sa suprugom, Jasna Duspara, Damir Hajduk te brojni drugi.

Promo

Promo

Promo

Gastronomadi, pioniri u molekularnoj gastronomiji pokazali su svoje vještine „kuhanja iz budućnosti“ i gostima ponudili sladoled sa suhim ledom te kreme i umake s tekućim dušikom. Tvrtka Milsing omogućila je gostima da okuse inovativne proizvode poput tekućeg kolagena te praškastih oblika vitamina i minerala, a po prvi put osmišljena je i torta s probioticima i aronijom.

Osnivačica i direktorica tvrtke Vitaminoteka te glavna i odgovorna urednica portala Vitamini.hr, doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender posebno je ponosna na rad i trud koji se isplatio, piše 100posto.

''Naš moto i okosnica svega što radimo je nutricionizam temeljen na dokazima i smatram da smo to zaista i prenijeli našim čitateljima, ali i klijentima koju su naš glavni pokretač. Vjerujem da ćemo i u narednim godinama nastaviti u istom ritmu, a ono u što sam sigurna je da ćemo ostati izvor broj jedan u kvalitetnom i izvornom autorskom sadržaju u području nutricionizma.“

Promo

Promo

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:44