NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

VIDEO: OD DEBELJKA DO KOMADA U SAMO 12 TJEDANA 'Želio sam vidjeti što bi se dogodilo da dosljedno vježbam tri mjeseca, no nije baš bilo zabavno'

 Print screen / Youtube
 

Ovaj nevjerojatan video pokazuje transformaciju jednog muškarca od bucmastog do mišićavog i to u samo 12 tjedana.

Hunter Hobbs iz američke savezne države Oklahome skinuo je impozantnih 19 kilograma za samo tri mjeseca. 24-godišnjak se slikao svaki dan tijekom ovog izazova kako bi bilježio napredak i motivirao se.

A rezultat je video u kojem Hunter kao da gubi kilograme pred našim očima.

Na početku ovog izazova koji Hunter naziva 'najtežom stvari koju je ikad napravio', imao je 90,7 kilograma. Na Facebooku je napisao: - Želio sam vidjeti što bi se doista dogodilo kad bih vježbanje i prehranu shvatio ozbiljno na tri mjeseca. Rezultat: 19 kila manje i imam ten. Najteža stvar koju sam ikad napravio.

Njegovu transformaciju pogledale su tisuće ljudi i većina je zadivljena rezultatima.

- Zapravo sam bio znatiželjan i želio vidjeti mogu li to doista napraviti i što će se dogoditi ako budem dosljedan 12 tjedana. No, uopće nije bilo zabavno, dodao je Hunter.

Hunterov program vježbanja sastojao se od dizanja utega šest dana u tjednu te 20 do 30 minuta aerobnih vježbi svakoga dana.

No, kaže i da mu najveći izazov nisu bile vježbe, već prehrana za koju misli da je najvažniji kad je gubitak kilograma u pitanju.

Tijekom tih 12 tjedana jeo je piletinu, batate, zobenu kašu, salatu, orašaste plodove i proteinske napitke. Osim toga, izbacio je alkohol i zaslađena pića te umjesto njih pio samo vodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:16