MINIMALAN TRUD

VIDEO: POSTIGNITE RAVNIJI TRBUH ZA SAMO 15 MINUTA Poznata osobna trenerica otkriva jednostavnu vježbu i preporuku za prehranu koje čine čuda

 Instagram

Osobna trenerica Nadya Fairweather, koja je napravila sjajan biznis sa svojom tvrtkom koja pruža kompletnu uslugu organizacije aktivnosti u životu, mršavljenja, psihološke pomoći i koječega drugog, otkriva za Daily Mail jednostavnu vježbu za koju ne treba izdvojiti više od 15 minuta dnevno.

Držite li se uputa i vježbate li redovito, uz preporuku hrane koja pomaže da se na području trbuha skuplja sve manje naslaga, Fairweather tvrdi da ćete vrlo brzo primijetiti rezultate koji će u konačnici dovesti do željenog ravnog trbuha.

Kratka vježba

Lezite na leđa, stegnite trbuh tako da osjetite pritisak na podu ili strunjači, a ruke ispružite ravno sa svake strane tijela na podu. Podignite koljena, a potom dižite jednu po jednu nogu i gurajte ih naizmjence prema naprijed, kao da vozite bicikl u zraku.

Što sporije izvedete ovu vježbu, bit će vam teže, a time i učinkovitije. No, krenite tempom koji vam odgovara. Idealno bi za početak bilo da jednu minutu vježbate, a jednu minutu odmarate, i tako osam puta.

Što jesti?

Želite li ravniji trbuh, odaberite probiotike i prebiotike jer najviše pridonose i pomažu zdravom probavnom sustavu.

Probiotici su dobre bakterije koje su zdrave za normalnu crijevnu funkciju, a prebiotici su prehrambena vlakna i ugljikohidrati koji funkcioniraju poput hrane za probiotike.

Kao namirnice koje sadrže prirodne probiotike navode se kiseli kupus, svaki jogurt s naznačenom probiotskom kulturom i punomasni nepasterizirani sirevi. Takve namirnice potiču rast i razvoj korisnih bakterija u organizmu, dok se prirodni prebiotici navode banane, zob, luk i češnjak.

Fairweather sugerira svakodnevnu konzumaciju vlakana za održavanje ravnog trbuha, i to iz povrća i voća.

Uz sve navedeno, ključno je piti dovoljno tekućine, a za sveukupni dnevni unos preporuča dvije litre s posebnim naglaskom na biljnim čajevima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:40