NEĆE KRILA NARASTI SAMA OD SEBE

VIKTORIJINA ANĐELICA OTKRILA KAKVE SE STROGE RUTINE DRŽI DA BI BILA U FORMI Rano buđenje, vježbanje i obilan doručak ključ su svakog njezinog jutra

Victoria Lee
 Profimedia, Press Association

Premda je dio njihove ljepote i građe stvar genetike, za drugi se dio Viktorijine anđelice moraju pobrinuti same, piše The Independent.

Kako bi održala svoju impresivnu liniju, australska se manekenka Victoria Lee rano budi, intenzivno vježba te jede proteinima bogat doručak.

Lee je tako otkrila da dan započinje u 6 sati i 15 minuta te da se iz kreveta ustaje odmah čim se probudi.

Nakon što se umije i na lice nanese hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom 50+, Lee zalije biljke u svom stanu te nazove obitelj u Australiju.

Lee oko 7 sati izađe iz stana te ili ode prošetati po svom kvartu ili ode u obližnji fitness centar. "Više volim vježbati ujutro jer me to odmah razbudi te sam odmah produktivnija", objašnjava.

Manekenka kaže da je oko 8 sati i 30 minuta toliko gladna da mora nešto pojesti te da najčešće doručkuje kajganu i avokadu s kavom. Kada ima vremena, Lee uz kavu pročita i najnoviji broj časopisa The New Yorkera.

Ako joj se žuri popit će proteinski shake te će kavu popiti na putu do posla.

Lee na snimanje dođe do 9 sati i 30 minuta, ali ako ima slobodnog vremena kod kuće sprema, pere veš te se druži s prijateljima.

Australka kaže da u pravilu izbjegava javni prijevoz, osim kada joj se žuri. "Volim šetati kroz park na Trgu Washington ako idem u Donji grad. Neovisno o tome koje je doba godine, uvijek je lijepo. Obožavam promatrati pse u park", dodala je. "Zahvaljujući toj sam rutini spremna na sve".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:05