ZVIJEZDE U KOLOVOZU

ŽELITE ZNATI ŠTO ĆE VAM SE TOČNO DOGAĐATI U KOLOVOZU? Ovdje pročitajte najbolji i najdetaljniji horoskop

Najbolji i najtočniji horoskop donosimo vam u suradnji s najčitanijim hrvatskim magazinom za astrologiju ASTRO MAGAZINOM.

Ovan

21.3. – 20. 4.

U punom ste zamahu, iskoristite dobar trenutak!

Budući da će vaš zodijački vladar iz znaka osjetljivog Raka ušetati u odaje Lava 8. kolovoza, dani oko ovog datuma označit će pravi početak čarobnog zova zabave, flerta i užitaka. U prvim danima mjeseca neki će osjetiti snažan poriv da se vrate u prošlost i još jednom provjerite jeste li tamo ostavili nešto ili nekoga bez čega ne možete ili ne želite. Ne oklijevajte napraviti precizan, diskretan „kirurški rez“; skratit ćete tako sebi muke i s novim žarom krenuti u potragu. Planeti u Lavu istaknut će sve što je vezano uz flert, ljubav, djecu i nova poznanstva. Povratak Saturna u vašu osmu kuću odrazit će se na zbivanja u vašem privatnom životu. Vrijeme je za promjene, čega ste svjesni od ranije, ali ih odbijate, u strahu da ne ostanete bez nečega do čega vam je iznimno stalo. Veći dio mjeseca ćete nešto raditi. Teško ćete moći sjediti prekriženih ruku, bez obzira na to hoćete li kolovoz provesti u uredu ili uživati u praznicima i zasluženom godišnjem odmoru. Ulazak Jupitera u vašu šestu kuću zdravlja i forme pozitivno će utjecati na vaše zdravstveno i psihofizičko stanje.

Vaš akcijski planer

23.- 31. Reorganizacija

Nemojte ništa forsirati. Obavljajte svoj dio posla, a ako negdje stvari zapnu, nemojte ih gurati na silu. Strpljivo sačekajte nove okolnosti. Potražite savjet stručne osobe ili prijatelja koji će vam s objektivne strane približiti situaciju u kojoj se nalazite. Preraspodjelite svoje prioritete!

Važni dani

4.8. Ljubav je u zraku, a oni koji kreću ovih dana na ljetovanje dat će sve od sebe da zavedu markantnu osobu čija blizina raspiruje vašu maštu, ali i godi vašem samopouzdanju i taštini.

23.8. Zakoračili ste u jednomjesečno razdoblje u kojem vas očekuju značajne promjene na poslovnom i zdravstvenom planu. Želite li obaviti kupnju ili posjetiti dragu osobu u udaljenom gradu, učinite to danas.

Bik

21.4. - 21.5.

Preuzimate kontrolu nad ključnim osobama i situacijama

Što ćete više izlaziti i kretati se među ljudima, to ćete biti živahniji i zadovoljniji. Ne gubite vrijeme na beskrajne analize što znači ovaj ili onaj pogled, određeni postupak ili neodgovaranje na vaše poruke. Trenuci nezadovoljstva bit će intenzivni, ali kratki, stoga im nemojte pridavati posebnu važnost ili se odlučivati na radikalne poteze. Kraj mjeseca navješćuje trenutke istinskog ljubavnog ispunjenja i spoznaje da u partneru imate baš ono što vam je potrebno. Sredinom mjeseca moguć je susret s osobom čiji će vas pogled, osmijeh ili neko drugo obilježje duboko dojmiti. Dobar položaj Merkura prikazat će vaše vještine u pozitivnom svjetlu. Spretno ćete se snalaziti u pregovorima oko novca, s lakoćom nekoga uvjeravati u isplativost svojih planova, a olakotna okolnost je to što ćete imati manje posla nego u prijašnjim mjesecima. Suradnja u prijateljskom ozračju ili s osobama koje doživljavate kao prijatelje bit će prilično intenzivna. Mogao bi vas povremeno mučiti osjećaj ukočenosti ili nerazgibanosti, stoga se bavite sportom, plivajte, šetajte...

Vaš akcijski planer

11.-22. Novo poglavlje

Ulazak Jupitera u znak Djevice znak je povoljnih promjena. Stabilizirat ćete odnose i situacije koje su vam posljednjih mjeseci zadavale brige. I financijska situacija postat će perspektivnija. Sve što budete radili, imat će ploda, a ljubavne strelice pogađaju cilj.

Važni dani

1.8. Bit ćete razdražljivi, ali samo danas. Zato zaobiđite nevolje, potisnite nezadovoljstvo, a ako vam je teret pretežak, organizirajte izlazak s prijateljima pa im se izjadajte uz čašu vina.

27.8. Kada kočnice popuste, a vi se oboje prepustite, dogodit će vam se strasna i burna veza u kojoj ćete oboje pronaći mnogo zadovoljstva. Ovo je dan nagrada, darova i sreće!

Blizanci

22.5. – 21.6.

Ne drže vas mjesto i vrijeme, pronađite sidrište

Doći će do izvjesnog zaokreta u ljubavnom životu. Promijenit ćete se. Naglašena treća kuća navješćuje razdoblje kao stvoreno za nova poznanstva ali će vama nešto nedostajati u većini situacija. Što se budete više oslanjali osjećaje, a manje na razum, bit ćete uspješniji. Slobodni bi se mogli zaljubiti u osobu koja vam neće uzvraćati istom mjerom ili u koja ne živi u istom gradu pa će rastanci, osobito potkraj mjeseca, biti česti. Budu li osjećaji dovoljno snažni, pobijedit ćete sve prepreke. Komunikacija s bližnjima bit će otežana. Lijek za sve izazove bit će isti: posvetite se aktivnostima koje vam donose ispunjenje i zadovoljstvo i ovladajte vještinom opuštanja. Ako je moguće, reducirajte poslovne aktivnosti i obveze. Nemojte forsirati zbivanja i realizaciju planova. Financijske okolnosti bit će promjenjie pa vodite računa o troškovima. Teže ćete podnositi vrućinu i više se znojiti. Najviše pozornosti posvetite sinusima, ramenima i prstima. Potkraj mjeseca čuvajte se propuha, prehlade i loše hrane koja izaziva probavne smetnje.

Vaš akcijski planer

14.- 22. Nerazumijevanje

Izgovorene riječi ili prešućene spoznaje mogu biti pogrešno protumačene i predstavljati kamen spoticanja u vezi. Razgovarajte što češće i iskrenije: kada vam nešto ne odgovara, recite to, a nemojte trpjeti. Nezamisliv vam je dugotrajni boravak unutar četiri zida.

Vremenska linija

11.8. Dan je pogodan za ostvarivanje zarade i razgovor o financijama, naročito s roditeljima i starijim rođacima ili šefovima. Važno je da ne odustajete brzo.

16.8. Ispoljit ćete zadivljujuću snagu, upornost i dosljednost u situaciji u kojoj će vas netko pokušati uvjeriti u nešto ili vas prevariti.

Rak

26.6.- 22.7.

Postavljate sigurne temelje željenim promjenama

U kolovozu nećete samovati, osim ako to ne bude vaš izbor. U vama jača sigurnost i spremnost da se izborite za sebe, za svoj intimni prostor u kojem ćete se ugodno osjećati, a ako ste u vezi, želite iz sveg srca ostvariti svoja očekivanja. Ako ste prekinuli dugogodišnju vezu, postavljate svoj brak na nove temelje ili ste se netom zaljubili, znajte da u tome svoje prste ima sudbinski planet, Saturn. Slobodnima će dane toplog ljeta uljepšati poznanstvo i druženje s osobom koja živi u drugom gradu. Vaša uloga u obitelji postaje sve važnija. Očekuju vas nove, odgovorne uloge koje dosad niste imali prilike obnašati. Kontakti s rođacima postat će intenzivniji. Kolovoz biste mogli provesti “prikovani” uz kompjutor i telefon. Razdoblje je povoljno za obavljanje raznih vrsta usluga, privremenog, odnosno sezonskog rada koji donosi dobru i sigurnu zaradu. Prihodi, ali i troškovi, povećat će se u odnosu na protekli mjesec. Izvjesna je novčana potpora članova obitelji. Zdravstvena situacija bit će na zavidnoj razini. Cijeli mjesec izvrsno ćete se osjećati.

Vaš akcijski planer

9.-16. Vrijeme za putovanja

Ovo su dani koji navješćuju razne zgode i nezgode na cesti, putovanju, povećan priljev pošte, poruka i telefonskih poziva. Birat ćete mentalno poticajne sugovornike, a izbjegavati površne ljude i isprazne razgovore. Financijsko polje naglašeno je.

Vremenska linija

13.8. Rješavate novčanu nedoumicu ili donosite jednu poslovnu odluku, a moguća je i prilika za brzu zaradu, kupovinu ili prodaju nečega po povoljnoj cijeni. Nečija galantna gesta omogućit će vam da nekoga razveselite.

18.8. Vlasništvo nad nekretninom dobit će na važnosti. Razmatrat ćete mogućnost kupovine ili zamjene stana, osiguranja doma, proširivanja stambenog prostora.

Lav

23.7.-22.8.

Znate što želite, ostvarujete svoje snove

Kolovoz je mjesec kao stvoren za zabavu i strasti, ali i ostvarivanja velikih ciljeva i snažnih želja. Ukoliko vas ne očekuju neke zaista važne, neodgodive obveze, činite samo ono što vas čini sretnima i u čemu istinski uživate. Privlačit ćete u svoj život zanimljive osobe, i bit ćete magnet za osobe suprotnog spola. Jedna osoba bit će ozbiljno zainteresirana, ako ne i fatalno zaljubljena u vas: želite li da vam skine zvijezde s neba, bit će spremna i na to. Vezani će voditi glavnu riječ u braku ili vezi. Ne preporučuju vam se financijske investicije vezane uz nekretnine. Razdoblje je pogodno za izlazak u javnost, prezentiranje usluga, čak i agresivniju kampanju u svrhu širenja tržišta, za sticanje povjerenja novih kupaca i sklapanje novih poznanstava, uvjeravanja ili lobiranja... Znat ćete se istaknuti, nametnuti i zasjeniti konkurenciju. Financijski izgledi bit će odlični, osobito budete li promišljeniji u trošenju. Iako će zdravstvena situacija biti jako dobra, nemojte zanemarivati kronične smetnje ili sitne tegobe, primjerice s tlakom, pospanost, pa i vrtoglavicu.

Vaš akcijski planer

15.- 22. Pažljivi ulozi

Zakoračili ste u godišnje razdoblje pozitivnih financijskih iskoraka, ali ovih dana budite oprezni kad su posrijedi krediti, zajmovi i ulaganja. Razmišljat ćete dugoročno, ali i biti subjektivni pa su moguća rizična ulaganja. Ako vam je potreban novac, posuđujte ga samo od dobro poznatih osoba.

Vremenska linija

6.8. Jupiterov vjetar u leđa prisiljava vas da se istaknete, postignete nešto u životu i budete drugačiji i uspješniji od ostalih. Odlučni ste u namjeri da iskoristite svoje trenutke.

23.8. Mogla bi vam se pružiti prilika za poslovno putovanje, rad na terenu, u drugom gradu ili ostvarivanje suradnje s osobama koje žive u inozemstvu.

Djevica

23.8.- 22.9.

Oprostite se sa starim, okrećete novo poglavlje

Čini se da ćete morati odustati, odnosno odgoditi ispunjenje nekih planova, a ne budete li to mogli, ne preostaje vam drugo osim da se na kraće vrijeme pomirite s polovičnim rješenjima. Vaš izabranik bit će promjenjivog raspoloženja, a njegova igra «toplo-hladno» i nedosljednost rađat će niz pitanja u vašoj glavi. Ulaskom Jupitera u vaš znak 11. kolovoza odnos snaga se postepeno, ali neumitno mijenja u vašu korist. Dobit ćete svoju priliku i dokazati drugoj strani u čijim su rukama konci vašeg odnosa. U obitelji počinjete voditi glavnu riječ. Bit ćete inicijator i organizator zbivanja, osoba koja planira život sebi, ali i drugima. Već s prvim danima kolovoza ćete nesvjesno otvoriti vrata poslovnim promjenama kojima ste se dugo opirali. Obavit ćete mnogo posla, pa i onog za kojeg inače nemate vremena. Mogli biste dobiti priliku za napredak i promociju u javnosti. U novčanim pitanjima bolje ćete proći odlučite li osluhnuti intuiciju.

Vaš akcijski planer

6.-10. Poriv za slobodom

Sloboda će vam biti dragocjenija od bračnih i obiteljskih obveza. Radije ćete sebi organizirati dan onako kako želite nego se nekome prilagođavati, žuriti kući ili kuhati ručak u trenucima kada biste se najradije izležavali. Samci će pobjeći iz situacija koje su dovoljno ozbiljne da bi mogle završiti vezom.

Vremenska linija

16.8. Ovo je izvrstan dan za uspostavljanje skladnih odnosa u privatnoj okolini, a ljubavna zbivanja vas usrećuju. Pokažite nekome da vam je stalo.

29.8. Bit će vam stalo do toga da se svidite i da ostavite dobar dojam na određene osobe, ali pritom ne propitkujete načine na koje se pokušavate približiti nekome.

Vaga

23.9. - 22.10.

Ključić vašeg srca držite na tajnom mjestu

Naizgled, bit ćete spremni na flert i prihvaćat ćete ponude za izlaske, ali put do srca neće biti sasvim prohodan. Ljestvica će biti visoko postavljena, samo rijetki će moći zasjesti na tron. Svakodnevnica zauzetih proticat će u znaku pojačane društvene aktivnosti. Provodit ćete malo vremena udvoje. Visoke kriterije postavljat ćete i pred voljenu osobu, zbog čega bi vam mogla zamjeriti da previše očekujete. Ne dobijete li ono što mislite da zavrjeđujete, nećete se libiti rasprava, pa ni svađa. Boravit ćete u domu malo vremena. Pozitivni pomaci i ugodna iznenađenja moguća su posredstvom bračnog partnera, oca ili starijeg brata. Obradovat će vas novosti vezane uz njihov poslovni ili privatni život. Uloga prijateljstava i utjecajnih poznanstava pokazat će se značajnom u poslu. Naglašena jedanaesta kuća naglašava i mogućnost povišice, unaprjeđenja ili zasnivanja radnog odnosa. Usprkos sitnijim odgodama i povremenom živciranju, na planu zarada predstoji vam stabilno razdoblje do 22. kolovoza. Samoća će vam odgovarati, a knjiga će vam nerijetko biti i najdraže društvo.

Vaš akcijski planer

13.- 20. Izborite se za sebe

Želite li dobiti ono što želite, neophodno je napustiti stare obrasce i modele navika. Pronađite u sebi odlučnosti i snage za ono što želite. Ne plašite se rasprava ili mogućih sukoba u ljubavi. Stavite li otvoreno do znanja što želite, partner će vam izići ususret, ili se složiti s vama.

Vremenska linija

6.8. Zagrljaj Venere i Jupitera otvara vam gotovo sva vrata. U ljubavi profitirate, a izvjestan je i novčani dobitak, uz pomoć prijatelja ili partnera. Položite ispit, zatražite razgovor, tražite ono što želite!

30.8. Vaša unutarnja snaga je velika, na vama je da vjerujete sebi i da, korak po korak, testirate svoju moć. Poći će vam za rukom riješiti dugo prisutan problem, na čemu će vam netko biti zahvalan.

Škorpion

23.10. - 21.11.

Nadomak ste cilju, ne gubite živce i viziju

Razdoblje vladavine Lava pamtit ćete po intenzivnim ljubavnim zbivanjima ali, po svemu sudeći, ne i po sretnim završecima. Osim razočaranja, bit ćete i ljuti i nezadovoljni, ali svaki pokušaj da okolnosti skrenete u željenom smjeru, samo će vas odvoditi od cilja. U protivnom, ovo će biti mjesec strastvenih avantura i ludih noćnih provoda, a kad se ujutro probudite, nećete biti zadovoljni. Društveni život bit će izvrsna tampon zona i najbolji lijek za sva vaša nezadovoljstva. Zahtjevi posla i obitelji bit će sukobljeni. Poslovna zbivanja zaokupljat će vas, naročito u prvoj polovini mjeseca, a podredit ćete im i većinu slobodnog vremena. Naglašena poslovna aktivnost bit će ventil za izbacivanje stresa, nezadovoljstva i unutarnjeg nemira. Što se novca tiče, nećete se moći potužiti na odsustvo dobrih prilika. Razdoblje je kao stvoreno za usvajanje novih znanja i usavršavanje vještina, a jedina zapreka učenju bit će vaše emocije i raspoloženja. Ne izlažite se velikim naporima, uzimajte dovoljno tekućine i oprezno se izlažite sunčevim zrakama. Vaša će kondicija i raspoloženje biti bolji nakon 23. kolovoza.

Vaš akcijski planer

17.-23. Vjera u sebe

Inicijativa, poduzetnost, spretnost i brzina odlikovat će vaš pristup poslu. Vjerujete u sebe i kad je ljubav u pitanju, ali možda ste baš zato skloni pogrešnim koracima. Ne precjenjujte svoje snage, ne zalijećite se brzopleto u nove situacije i kontrolirajte bijes i ljutnju.

Vremenska linija

13.8. Dogovor bi mogao propasti, a vi dan provesti kod kuće, posvećeni privatnim poslovima ili obavljajući neke poslove za osobe iz rodbinskog okruženja.

22.8. Kada shvatite da, unatoč trudu, stvari ostaju nepromijenjene ili se čak pogoršavaju, bit ćete na dobrom putu. U ovom trenutku je uputnije biti pasivan, nego insistirati na nečemu što neće biti lako sprovesti.

Strijelac

22.11.- 21.12.

Položit ćete ispite zrelosti

Za neke više ništa neće biti kao prije. Neće vas samo okolnosti primorati na akciju, nego i određene spoznaje. Nekima će promjene u poslovnom statusu ili unutar obitelji bitno izmijeniti svakodnevnicu i navike. Prekidom jednog odnosa, ugovora ili veze neki će se oprostiti s dosadašnjim načinom života. Slobodni i oni koji su u neobaveznoj vezi uživat će punim plućima, i otvarati sva vrata. Pojedine ozbiljne veze ili brakovi bit će opterećeni neriješenim egzistencijalnim pitanjima jednog partnera, kilometarskom razdaljinom ili nemogućnošću da pronađete zajednički jezik oko nekih pitanja. Planeti u Djevici podmetat će vam u poslu mnoga ograničenja zbog kojih ćete ponekad ići korak natrag, a ne naprijed. Moguće je da ćete raditi s osobama različitog svjetonazora, a koje će vam biti nadređene ili ćete ovisiti o njima. Financijska situacija bit će promjenjiva, pomalo nestabilna i neizvjesna, ali se nećete žaliti. Mnogi će teško navečer zaspati i teže se ujutro buditi. Čuvajte se udaraca u prste ruku i nogu.

Vaš akcijski planer

7.-16. Izborite se za sebe

U ovom razdoblju Merkur i Jupiter ući će u zodijačke odaje znaka Djevice, navješćujući završetak jedne, i početak nove etape u vašem životu. Neke važne stvari stavit ćete na kocku, ali vam je jasno da bez rizika nema profita, i da se za svoju dobrobit morate aktivno boriti.

Vremenska linija

6.8. Imate snage za dvojicu, čega ste vrlo svjesni. Jurišate odvažno prema cilju i shvaćate da se morate izboriti za sebe, ako želite da vas drugi cijene i prihvate.

20.8. Provedite neko vrijeme u samoći. Razmislite o svemu što vam se u posljednje vrijeme događa i iznenada ćete doći do zanimljivih spoznaja o sebi i nekim odnosima.

Jarac

22.12. - 20.1.

Ne dopustite da ljubav ostane zarobljena u vama

Kolovoz naglašava duboke spone s partnerom, snagu privlačnosti, usklađenost svjetonazora... U odnosima u kojima ovoga nema, udaljavanje će biti neminovno, iako ne nužno i očito. Kolovoz "nudi" priliku za odnos koji će vam uzburkati strasti, ali pod uvjetom da se otvorite i prepustite zbivanjima. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, svjedočit ćete promjeni u partnerovom ponašanju. Osvježite vezu ljetovanjem udvoje, češćim izletima te vremenom koje ćete odvojiti samo za vas dvoje. Svoje ćete poslovne planove i pothvate skrivati od drugih, ali vam to neće sasvim poći za rukom. Ulazite u zahtjevno, ali i uspješno poslovno razdoblje. Imat ćete „nos“ za novac i zarade, spretno upravljati financijama, a smiješe vam se i pozitivne vijesti vezane uz nasljedstvo, novac partnera, alimentacije ili isplatu koju očekujete. Ovo će biti mjesec usvajanja novih informacija i znanja, ne nužno putem knjiga, a što ćete biti mentalno i fizički aktivniji, bit ćete mirniji i zadovoljniji sobom, a razina energije veća.

Vaš akcijski planer

15.- 25. Ususret promjenama

Novo poznanstvo, spoznaja ili događaj, koji neće nužno biti opasni ili negativni, razotkrit će vam ljubavni život u novom svjetlu. Sve poziva na drugačiji, originalniji pristup ljubavi i osjećajima. Spremni ste za nešto novo, makar sve trajalo samo nekoliko sati.

Vremenska linija

12.8. Ljubavna zbivanja imat će okus čarolije. Pitat ćete se sanjate li vi to. Odgovor ćete uskoro saznati stoga uživajte, ali ne odlučujte ništa.

31.8. Pojavit će se određene prepreke na putu do osjećajnog zadovoljstva. Morat ćete paziti što govorite, manje kritizirati partnerove postupke i pobrinuti se prvo za sebe, a tek potom za druge.

Vodenjak

21.1. - 18.2.

Ne borite se pod svaku cijenu za dotrajale veze

Predstoji vam kraća kriza iz koje ćete izaći još jači te shvatiti koliko vam neke osobe, odnosi ili okolnosti znače. U intimnom životu događat će se promjene. Težit ćete zbližavanju s partnerom, smatrajući da se prava ljubav događa onda kada počnete razmišljati kao jedno. Oni koji su u nestabilnoj vezi, pod utjecajem jakih i intenzivnih osjećaja donijet će odluku koju već dugo odgađaju. Ako se i rastanete, iznenadit ćete se kad ustanovite koliko vam je dobro. Samci će voditi prilično nesputan život. U obiteljskom životu će se na dnevnom redu naći i novac i raspodjela kućnog budžeta, dok su u poslu moguće kadrovske promjene. Bitno je da pazite na svoju imovinu a svoje prihode i rashode povjeravate u sigurne ruke. Privlačit će vas duhovnost, alternativa, misteriji i sve ono što je skriveno, što iziskuje istraživanje, analize i promišljanje da bi se dokučio problem i njegovo rješavanje. Ako se želite sačuvati od ljetnih viroza i upala, a kronične smetnje staviti pod kontrolu, morat ćete se zapitati pazite li dovoljno na sebe.

Vaš akcijski planer

25.-31. Sretniji u odnosu

Djelujte s ciljem uspostave boljeg odnosa s partnerom. Objektivnije ćete procjenjivati situacije, a onima koji vas vole vaše će reakcije biti prihvatljivije. Putnicima bi se mogla dogoditi romanca u avionu, vlaku, tijekom boravka u inozemstvu kao i na ljetovanju, naravno.

Vremenska linija

19.8. Nikakav problem ili konkurencija neće moći ugroziti vašu popularnost i status koje uživate u očima osoba u čijem društvu želite biti ili koje želite za prijatelje.

25.8. Ono o čemu se već mjesecima razgovara i „šuška“ po hodnicima moglo bi dobiti svoju utemeljenost službenim dopisom ili će biti izrečeno na sastanku.

Ribe

19.2. - 20.3.

Pokažite svojim primjerom kakav odnos želite

Nedoumicama kad je ljubav u pitanju nema mjesta jer, ako i ne znate što je najbolje za vas, ipak najbolje znate što vam je potrebno u datom trenutku. Bježat ćete od rutine i ponavljanja istih životnih obrazaca, ali ćete se krajem mjeseca ponovno loviti u njihovu mrežu. Pojedinci će razmatrati mogućnost drugog braka. Bračne i obiteljske obveze jačaju i postaju ozbiljnije, a njihovo neizvršavanje bi moglo rezultirati određenim posljedicama. Moguć je flert s osobom s kojom poslovno surađujete ili vam je nadređena. Bit ćete prilično impulsivni i hiroviti kad su novac i financijske pogodnosti u pitanju. Mogli biste uključiti prijatelja u privatni posao ili ćete pokušati nekim financijskim pogodnostima pridobiti naklonost određene osobe. Odlagat ćete obveze intelektualnog predznaka do zadnjeg, a kada shvatite da ne možete više odgađati neodgodivo prihvatit ćete se posla, uz priličan stres zbog kratkih rokova. Kritički ćete odmjeravati svoj odraz u zrcalu i pronalaziti nedostatke koji vam se neće svidjeti. Pripazite na glasnice, grlo i vodite računa o koljenima i stopalima.

Vaš akcijski planer

7.- 14. Potraga za neopipljivim

Kao da će nešto nedostajati da osjetite mir. Možda će „krivac“ tome biti vaša bujna mašta, neostvareni snovi, strahovi i predrasude ili realne prepreke. Što je u pitanju, saznat ćete samo budete li djelovali. Budete li željeti previše, ostat ćete uskraćeni i za mala zadovoljstva.

Vremenska linija

8.8. Suočit ćete se s nekim psihološkim ili obrazovnim zamkama koje ćete riješiti uz pomoć članova obitelji. Prijatelje ćete doživljavati kao članove obitelji, osobito ako ne živite s roditeljima.

23.8. Izlaz iz neželjenih situacija pružit će vam vještina objektivnog sagledavanja. Usvojite li je, probleme ćete prilično uspješno rješavati humorom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:32