USKORO IDU NA MEDENI MJESEC

‘To je iskrena i predivna ljubav. Vjenčanje uz suze radosnice’

Maja Šuput u društvu sretnog para
 Instagram
Na ceremoniji nije bilo torte, nije se bacao vjenčani buket, nije bilo ni prvog plesa mladenaca, ali je zato bilo mnogo emocija. I vesela atmosfera

Ni po čemu to nije bila klasična svadba. No mladenci, koji su željeli ostati anonimni, ovog su vikenda pred matičarkom iz Umaga rekli svečano “da”, klasičnu svadbu nisu ni željeli. Na njihovu vjenčanju nije bilo torte, nije se bacao vjenčani buket, nije bilo ni prvog plesa mladenaca, ali je zato bilo mnogo ljubavi i emocija. A kada su svatovi svojim tijelima pred mladencima formirali špalir u obliku srca i kada su uz zvuke pjesme Ellie Goulding “Love me like you do” iz filma “50 nijansi sive” u nebo poletjeli raznobojni baloni, mnogi nisu uspjeli sakriti suze ganuća.

Ljubav nema granica

- Izuzetno sam ponosna što sam bila dio ove nevjerojatne ljubavne priče i što sam, nakon što sam zabavljala ljude na stotine i stotine svadbi, prvi put u životu imala čast pjevati na gay vjenčanju. Ovaj nevjerojatan par je pravi dokaz da ljubav zaista nema granica. Znam ih oboje dugi niz godina i moram priznati da nikad nisam vidjela par koji se toliko voli i međusobno poštuje. Njihova veza više je od ljubavi, to je i ljubav, i prijateljstvo, i odlučnost, i odanost. Čestitam svima koji se bore za ljubav jer je u današnje vrijeme najlakše odustati od svega - na svom Instagram profilu napisala je Maja Šuput koja je u subotu pjevala na svadbi svojih prijatelja. Osim Maje za dobru atmosferu brinuo se i DJ Jurki (Ivan Juratovac), ali i svatovi.

- Mladenci još pri prvim dogovorima oko svadbe točno su znali što žele. Naglasili su da nisu skloni klasičnoj svadbi, nego su maštali o tome da svečanost njihove ljubavi bude jedan dobar tulum, na kojem će se prvenstveno svi dobro zabaviti i proslaviti njihovu ljubav - otkriva Martina Pavleković, direktorica agencije Yes I Du, inače bliska prijateljica netom vjenčanog para.

Feštalo se do jutra

- Njih dvojica upoznali su se prije dosta godina u Zagrebu, gradu u kojem obojica žive, premda je jedan iz Pule, a drugi iz Osijeka. Uistinu ne znam je li se među njima zbila ljubav na prvi pogled, ali svi mi, njihovi prijatelji, znamo da im se dogodila jedna velika, iskrena i predivna ljubav i zbog toga smo jako sretni - kaže Martina Pavleković, koja je na svadbi svojih prijatelja zajedno s ostalim uzvanicima feštala do nedjelje do šest sati ujutro.

Vjenčanje na otvorenom

- Sama svečana ceremonija vjenčanja počela je u subotu poslijepodne kada je u golf-klub Adriatic koji se nalazi u sklopu Kempinski hotela Adriatic u Savudriji stigla matičarka pred kojom su sklopili brak. Vjenčali su se na otvorenom, a premda je prema vremenskoj prognozi u subotu poslijepodne u Istri trebala padati kiša, vrijeme nas je poslužilo, pa su prve kišne kapi pale tek kada je službeni dio ceremonije bio završen. Premda se već dugo godina bavim organizacijom vjenčanja, mogu reći da je ova svadba bila možda najemotivnija i najdirljivija od svih koje sam dosad organizirala - kaže Martina Pavleković, otkrivajući kako mladenci ovih dana kreću na medeni mjesec. Kako doznajemo, bračni par uskoro kreće put Amerike, a prve dane braka provest će na krstarenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:03