IZNIMNO RIJEDAK SLUČAJ

AUSTRALKA RODILA TROJE DJECE U GODINU DANA! Mlada mama dokazala da ne treba vjerovati 'bapskim pričama'

Nakon što je u siječnju 2016. na svijet donijela djevojčicu Charlie, 27-godišnja Eliza Curby nije ni pomišljala na kontracepciju. Vjerovala je nagađanjima kako je netom nakon poroda nemoguće zatrudnjeti, osobito ako žena doji. No, njezino iskustvo je primjer da 'bapskim pričama' nije za vjerovati, jer Elizu i Bena samo šest tjedana nakon rođenja kćerkice dočekala je nova sretna vijest – očekivali su blizance.

Facebook

Za DailyMail je prepričala kako je saznanje o drugoj trudnoći potpuno šokiralo i nju i partnera.

- Znala sam da sam trudna jer sam imala taj prepoznatljiv osjećaj pri buđenju, kao da me netko udario palicom u glavu – prisjetila se mlada majka.

Napravila je četiri kućna testa za trudnoću, sve dok se posljednji nije pokazao pozitivnim.

Odlaskom doktoru doživjeli su još veći šok.

- Kad nam je ginekolog priopćio da očekujemo blizance, jednostavno nismo mogli povjerovati. Benova reakcija bila je neprocjenjiva – njegovo lice poprimilo je doslovno bijelu boju – prepričala je Australka trenutak u kojem su shvatili da će u jednoj godini odjednom postati roditelji troje djece.

Eliza i Ben u ljubavnoj su vezi tek dvije godine, pa u šali prepričavaju kako je ona konstantno trudna i njezin dragi ju ni ne poznaje u drugačijem izdanju.

No, kažu kako su zaista dobar tim. Dvomjesečni dječaci zahtijevaju njihovu punu pozornost, baš kao i njihova jednogodišnja sestrica.

Ipak, veza njihovih roditelja je stabilna i napredna, u svakom smislu, a gospođica Curby o svojoj naglo velikoj obitelji i svim obavezama koje ona donosi duhovito piše i na svom blogu TwinGenuity.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:02