IZNENAĐENJE KOD STRADUNA

DJEVOJKE S BEOGRADSKIM TABLICAMA ZAPELE U NAVIJAČKOJ GUŽVI U DUBROVNIKU 'Svi su očekivali katastrofu, a mi smo imale potpuno suprotno iskustvo'

Slavlje u Dubrovniku
 Tonci Plazibat / CROPIX

Četiri djevojke iz Srbije zatekle su se u centru Dubrovnika s automobilom beogradskih tablica neposredno nakon utakmice, upravo u trenutku kad se na ulicama slavio prolazak hrvatske reprezentacije u finale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Premda su sve predispozicije bile na strani katastrofe, dobro raspoloženje navijača, građana i turista zahvaljujući povijesnoj pobjedi osigurao je djevojkama upravo suprotno iskustvo, piše Telegraf.

Miona Badžević Anđelković, M. T., S. P. i A. D. četiri su prijateljice koje su u Dubrovnik stigle na ljetovanje, a dvije od njih angažirane su i kao DJ-evi u gradu.

Na dan najveće euforije u Hrvatskoj automobilom s beogradskim tablicama našle su se usred gužve i općeg veselja zbog pobjede u polufinalu, no samo se jednom Hrvatu nije svidjelo njihovo prisustvo.

‘Samo nam je jedan kreten nešto ružno dobacivao i pokazao srednji prst. Ovi ostali su svi bili u raspoloženju - jao, divno što ste iz Beograda’, ispričale su cure.

Sve se odvijalo odmah iznad glavne dubrovačke ulice, a da stvar bude zanimljivija, jedna Hrvatica im nije naplatila večeru za njih osmero nakon što je Hrvatska pobijedila.

‘Dvojica na motoru su nam prišli i vozili pored nas cijelo vrijeme. Rekli su - djevojke, nemojte se bojati, mi nećemo dati da vas netko dira’, objasnile su za Telegraf.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:04