VIŠE OD BOLNICE

EMOTIVNA OBJAVA MAJKE DJETETA KOJE JE DVIJE GODINE LIJEČENO U KLAIĆEVOJ 'Pružili su mom djetetu ljubav koja se može osjetiti samo u obitelji'

Ilustracija
 Profimedia, Alamy
 

Kad se u Hrvatskoj raspravlja o zdravstvu, uglavnom se čuju negativni komentari nezadovoljnih pacijenata. Tema su predugačke liste čekanja, neadekvatan pristup pacijentu, šuma birokracije i razni drugi problemi, no iz dječje bolnice u Zagrebu stižu sasvim drugačije vijesti.

Jedna je majka, čija se kćer u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu liječila pune dvije godine, od šestog mjeseca života do danas, poslala bolnici iskrenu zahvalu za svu brigu koju su im pružili.

Majka Edina i kćer Nađa žive u Travniku, a u Klaićevoj se u Zagrebu liječila kontinuirano dvije godine. Edina priznaje da im je bolnica u tom periodu postala dom, a zaposlenici nisu više bili samo medicinski djelatnici, već i odgojitelji i prijatelji. ‘Hvala vam od srca, mi vas nikada nećemo zaboraviti! Riječima se ne može prenijeti naše zadovoljstvo vašim radom’, piše između ostalog Edina i završava: ‘Dragi roditelji, koji dolazite u ovu bolnicu, vjerujte ovim ljudima jer ja za dvije godine imam samo riječi hvale!’

Majka je zamolila administratore njihove stranice na Facebooku da objave zahvalu, a ona je dirnula više od tisuću korisnika. Gotovo dvije tisuće ljudi reagiralo je na emotivnu objavu i u većini komentara i drugi su podijelili svoja pozitivna iskustva s tom bolnicom.

Evo što je majka Edina napisala:

‘Kako nam se bliži povratak kući u Travnik, tako imam veliku potrebu da na neki način ostavim svoje utiske o kompletnoj Klaićevoj bolnici. Ovo je bio naš dom dvije godine, a šta reći za dom? Hvala svima koji su pružili mome djetetu prvenstveno ljubav koja se može osjetiti samo u porodici. Hvala prof. Kolaček i njenom timu iz referentnog centra za dječju gastroenterologiju i poremećaje prehrane, koji su vratili moje dijete u život, dr. Mesiću i dr. Caru koji su Nađu uspješno operirali, doktoru Ribičiću koji je liječio izljev u kuku, liječnicima i sestrama iz jedinice intenzivnog liječenja i svim liječnicima koji su kroz ovo dugo vrijeme sudjelovali u liječenju naše Nađe.

Posebno HVALA medicinskim sestrama s gastro odjela, koje su radile ne samo stručni dio posla, već i sudjelovale u odgoju mog djeteta, činile je sretnom, organizirale proslave rođendana i voljele je iskreno... Višnja, Irena, Renata, Ivana D., Sniježana, Tanja, Verona, Goga, Nataša, Eva, Ivana J. hvala vam od srca, mi vas nikada nećemo zaboraviti! Riječima se ne može prenijeti naše zadovoljstvo vašim radom!

Draga Nadja, fizioterapeut - Nađa je stala na noge zahvaljujući Vama!

Tetama kuharicama i tetama spremačicama hvala na nježnosti, ljubavi i ispunjavanju kulinarskih želja!

Dragi roditelji koji dolazite u ovu bolnicu, vjerujte ovim ljudima, jer ja za dvije godine imam samo riječi hvale!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:35