LEO BLANCO

FOTO: 'BIO SAM MIŠIĆAV I PLAV, A ONDA SAM SPISKAO BOGATSTVO DA BIH POSTAO OVO' Tužna ispovijest mladića koji je poželio biti klon Michaela Jacksona

 Profimedia, Barcroft Media
 

Kako bi bio što sličniji pokojnom 'kralju popa' Michaelu Jacksonu, 22-godišnji Argentinac Leo Blanco prošao je kroz seriju teških i skupih estetskih operacija na koje je dosad, prema vlastitom priznanju, potrošio oko trideset tisuća dolara odnosno oko 200 tisuća kuna.

Novac zarađuje nastupajući kao imitator Michaela Jacksona, a troši ga da bi izgledao kao on.

I dok donekle zna koliko je potrošio na operacije, nema ni približnu ideju koliko je dosad potrošio na različite kozmetičke preparate koji mu pomažu da bi izgledao kao slavni glazbeni pokojnik.

Prati ga 40.000 ljudi

- Kada jednom kreneš s operacijama, nema granica. nemoguće je operirati se samo jednom ili dvaput, uvijek želiš još - rekao je Leo novinarima brojnih svjetskih medija koji su se zainteresirali za njega.

*** EXCLUSIVE - VIDEO AVAILABLE *** BUENOS AIRES, ARGENTINA - NOVEMBER 23: Leonardo Blanco holding a hat on November 23, 2018 in Buenos Aires, Argentina.

AN ARGENTINIAN man has spent over ,000 on cosmetic procedures in a bid to transform himself into his idol, Michael Jackson. Leo Blanco, from Buenos Aires, who performs as a Michael Jackson impersonator for a living, has undergone more than 11 plastic surgeries and numerous cosmetic procedures. Leo became obsessed with the singer as a child and decided then that he wanted to look like his hero. However, 11 plastic surgeries later, the 22-year-old admits he is still not content with his look and is going under the needle again., Image: 409898269, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Barcroft Media
Profimedia, Barcroft Media

Leo je dosad imao jedanaest plastičnih operacija. Dvije su bile potrebne kako bi korigirao uši, četiri zahvata obavio je na nosu, prošao je dva tretmana hijaluronskom kiselinom i botoksom kako bi promijenio jagodice, te se izložio trima liposukcijama.

Mladić koji sebe smatra umjetnikom na taj je način, doista, privukao pažnju na sebe, pa na društvenoj mreži Instagram ima više od četrdeset tisuća pratitelja, a ta sljedba konstantno raste. Priznaje da je sve što danas radi rezultat problema sa samopouzdanjem koje je imao u tinejdžerskim danima.

- Nikada nisam imao mnogo prijatelja u školi. Mislio sam da nešto nije u redu sa mnom ili mojim tijelom. Išao sam u teretanu, bojio kosu u plavo, sve kako bih izgledao bolje. No, iako sam završio mišićav i plav, moji vršnjaci nikad se nisu zainteresirali za mene. A danas sam okružen ljudima koje volim i koji me vole - rekao je Leo za britanski tabloid Daily Mirror.

Po njegovim riječima, operacijama nije kraj. Smatra kako bi trebao proći još tri operacije nosa, a vjeruje da bi trebalo 'doraditi' i bradu. Također, htio bi imati još podignutije obrve, no vjeruje da se to može napraviti 'običnim' injekcijama.

*** EXCLUSIVE - VIDEO AVAILABLE *** BUENOS AIRES, ARGENTINA - NOVEMBER 23: Leonardo Blanco posing for a photo in front of a limousine on November 23, 2018 in Buenos Aires, Argentina.

AN ARGENTINIAN man has spent over ,000 on cosmetic procedures in a bid to transform himself into his idol, Michael Jackson. Leo Blanco, from Buenos Aires, who performs as a Michael Jackson impersonator for a living, has undergone more than 11 plastic surgeries and numerous cosmetic procedures. Leo became obsessed with the singer as a child and decided then that he wanted to look like his hero. However, 11 plastic surgeries later, the 22-year-old admits he is still not content with his look and is going under the needle again., Image: 409898275, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Barcroft Media
Profimedia, Barcroft Media

- To je vječna borba između onoga što ja želim, onoga što žele moji roditelji, te onoga što su liječnici spremni napraviti. Dosad je bilo teško, ali moj san toga je vrijedan, unatoč svim problemima - izjavio je mladić.

Zabrinuta majka ne želi da umre na operacijskom stolu

Naime, njegova majka, Adriana Caruso nije ni najmanje zadovoljna onime što Leo radi te je zabrinuta za svog sina.

- U redu je što je obožavatelj Michaela Jacksona i što ga imitira, ali jesu li plastične operacije stvarno potrebne? Zabrinuta sam jer o tim zahvatima govori tako opušteno kao da ide na tretman u frizerski salon. Bojim se da će jednog dana umrijeti za vrijeme jedne od tih operacija - ispričala je majka novinarima.

Leo je Jacksonom oduševljen još otkako je bio dječak, a u dobi od 15 godina već je izvodio njegove hitove.

- Za mene je Michael više od umjetnika - objašnjava svoju potrebu za takvom drastičnom transformacijom mladi Argentinac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:22