DAREŽLJIVI SV. NIKOLA

FOTO: BLAGDANSKO IZNENAĐENJE ZA MLADE IZ SOS ZAJEDNICE MLADIH Ivan Dečak i Andrea Andrassy pomogli oduševiti srednjoškolce poklonima

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.12.2016. u 11:29

Promo

Za čak 44-ero mladih koji odrastaju u SOS Zajednicama mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu, Sveti je Nikola ove godine bio posebno darežljiv.

U veselom okruženju Shoosterovih ambasadora, Ivana Dečaka i Andreje Andrassy, mladi iz SOS Zajednica mladih primili su hvalevrijednu donaciju.

Ovi su srednjoškolci, zahvaljujući partneru SOS Dječjeg sela Hrvatska tvrtki Shooster, primili vrijedan poklon u obliku Nike tenisica po vlastitom izboru.

Novu obuću mladi su imali prilike odabrati u Shoosterovoj poslovnici u zagrebačkom Arena centru, a u odabiru su im pomogli, glavom i bradom Ivan Dečak i Andrea Andrassy.

 

Oduševljeni novim modelima i, zaista širokim izborom tenisica, djevojke i dječaci obavili su prvi predblagdanski šoping i s osmijehom na licima obilježili početak blagdana.

O SOS Zajednicama mladih

SOS Zajednice mladih skrbe o mladima koji nakon završetka osnovne škole napuštaju SOS dječja sela i upisuju srednju školu. O mladima u zajednici brinu odgajatelji koji su stručnjaci s područja društveno humanističkih znanosti. Udruga SOS Dječje selo Hrvatska može se pohvaliti sa četiri SOS Zajednice mladih i to: dvije u Osijeku, jedna u Zagrebu i Velikoj Gorici.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo