ZAPANJENI RODITELJI

FOTO: ČUDO KOJE JE I LIJEČNIKE OSTAVILO U ŠOKU 'Rekli su mi da neću moći imati djecu, a ja sam ih rodila četvero u godinu dana i to prirodnim putem!'

 Facebook
 

Žena kojoj su liječnici rekli da vjerojatno nikad neće zatrudnjeti, pa čak ni uz pomoć potpomognute oplodnje, u manje od godine dana rodila četvero djece - a sve je zanijela prirodnim putem.

Charlotte Parker prestala se nadati kada su joj liječnici kazali kako je rezerva jajnih stanica toliko niska da IVF tretman neće biti moguć bez doniranih jajnih stanica.

No čim su 32-godišnjakinja i njezin suprug Billy počeli tražiti donore, ostali su zapanjeni kad su saznali da je Charlotte trudna. Sina Lewisa rodila je 6. rujna prošle godine.

Potom se dogodilo nemoguće, a liječnici su ostali vrlo iznenađeni - Charlotte je zatrudnjela samo nekoliko tjedana nakon poroda, a ovog puta nosila je trojke.

Adam, Jamie i Ella rođeni su ranije, 4. kolovoza ove godine i bili su više od mjesec dana u inkubatoru. No sada su dobro i spremni za dolazak kući.

- Imati četvero djece je potpuno ludo. Hranimo ih s 26 bočica u 24 sata, a tu je još i presvlačenje... Mislim da potrošimo oko 30 pelena svakog dana. Dan svakako brzo prođe. Snalazimo se, no kada sjednemo ne možemo ne pomisliti: 'O moj Bože, četvero djece!'.

Kada su joj liječnici rekli da ima lošu rezervu jajnih stanica, Parker je bila očajna.

- Svi budući planovi srušili su se u vodu - kaže.

Iduće mjesece provela je po drugim klinikama tražeći drugo mišljenje.

- Svi su mi govorili isto. Da imam nisku rezervu jajnih stanca i da ću teško ostati trudna prirodnim putem.

Sada su okruženi s četvero djece za koju se brinu uz potporu njihovih roditelja.

- Čudesno je da smo nakon svega postali ovako velika obitelj. Jako smo sretni što imamo četiri zdrave bebe. Toliko žena ima isti problem i mislim da sam imala velike sreće. Nisam mislila da je moguće - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:31