PJEVAČICA U POSJETU

FOTO: 'DANAS SAM UPOZNALA SVOJU KRALJICU' Ariana Grande iznenadila djecu ozlijeđenu u terorističkom napadu na njezinom koncertu u Manchesteru

 Jaden Farrell Mann / Twitter

Ariana Grande iznenadila je u petak svoje obožavatelje koji su ozlijeđeni u smrtonosnom bombaškom napadu na njezinom koncertu u Manchesteru prošli tjedan, posjetivši ih u bolnici.

Obitelji ozlijeđenih objavile su na društvenim mrežama fotografije američke pop zvijezde, koja će održati humanitarni koncert u gradu u nedjelju, s desecima pacijenata i medicinskih sestara u kraljevskoj dječjoj bolnici u Manchesteru.

"To nam znači više od svih divnih stvari koje su ljudi napravili ovaj tjedan", napisao je Peter Mann, čija kći Jaden je ozlijeđena u napadu.

"Kada vas kći pita nakon druge operacije je li Ariana ok... Tako sam sretan da je došla da bih mogao puknuti! Nikada nisam vidio Jaden tako sretnu! Čak sam i sam opet zaplakao", napisao je on.

Jaden je na svojem profilu na Twitteru uz nekoliko fotografija s Arianom Grande napisala: "Danas sam imala priliku upoznati svoju kraljicu".

Grande je također objavila fotografiju ozlijeđenog mladog obožavatelja na Instagramu.

U napadu bombaša samoubojice na koncertu u Manchesteru 22. svibnja ubijene su 22 osobe, a veliki broj je ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:26