NAGRADNI NATJEČAJ

FOTO: FITNESS TRENER LOVRO BARTOLIĆ POBJEDNIK 8. KRUGA 'Gledaju me udane žene dok muževi s trbušinom do zuba dobacuju da sam napuhanko'

Lovro Bartolić
 

Pobjednik osmog i posljednjeg kruga ljetnog natječaja Jutarnjeg lista je 24-godišnji Lovro Bartolić.

Za sebe kaže da je zaljubljenik u sport i zdravu prehranu bogatu proteinima od malih nogu. Bavio se odbojkom, košarkom, muay thaijem, bodybuildingom... Međutim, najveća ljubav mu je košarka, koju je redovito trenirao osam godina.

- Svaki dan treniram košarku za zagrijavanje prije treninga u teretani - otkriva Zagrepčanin.

Lovro, apsolvent trenerskog studija na Kineziološkom fakultetu, privatni je kondicijski trener koji, kaže, živi za fitness, a aktivan je i u svijetu modelinga. Bio je mister fotogeničnosti na izboru “Mistera turizma Hrvatske 2016” u Poreču. Počeo je intenzivno vježbati kada je odustao od košarke i imao samo 66 kg pa je u dvije godine nabacio 20 kilograma i istesao zavidnu figuru, pravi beach body za kojim pobjegne oko na plaži.

Lovro Bartolić

- Gledaju žene, naravno, ali dogodi se da pogleda i nečija supruga čiji muž s trbušinom do zuba sjedi pokraj nje i dobacuje da sam napuhan - prisjeća se Lovro, koji kaže da se za beach body treba raditi cijele godine.

- Prehrana i mnogobrojni treninzi kroz period od nekoliko godina ključ su Lovrina uspjeha, no on je još jedan primjer da se trud i zalaganje isplate - komentira fitness trener Marko Matijević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:45