SADA JE MODEL

FOTO: IMALA JE 125 KILOGRAMA, A ONDA SE PREPOLOVILA 'Zarekla sam se da ću prestati jesti čips i čokoladu, a uspjela sam uz pomoć - žličice!'

 Instagram

Mathilde Broberg (21) iz Danske iz gojazne studentice transformirala se u model za sportsku odjeću nakon što je srezala pola svoje tjelesne težine jedeći hranu - čajnom žličicom.

Godinama je unosila 3500 kalorija na dan i jela za dvoje ljudi. U jednom trenutku dosegla je čak 125 kilograma. Osvijestila se 2011. kada je bila u lunaparku i nije otišla na vožnju vlakom smrti jer je bila prevelika da uživa u atrakciji bez da smeta ljudima oko sebe, pošto je jedva stala u sjedalo.

Tada se zarekla da će prestati jesti čips, čokoladu i ostale slatkiše i u naredne četiri godine uspjela je izgubiti čak 57 kilograma.

Mathilde tvrdi da uspjeh duguje prehrani - jela je hranu čajnom žličicom i servirala si porcije veličine šake.

Sada ima samo 65 kilograma, a nakon što je operacijom uklonila višak kože na trbuhu, postala je model za sportsku odjeću i osobna trenerica.

Mathilde objašnjava da se, kada je prestala jesti čipseve, slatkiše, kolače i tjesteninu, njezin konfekcijski broj drastično promijenio.

Sada je presretna jer radi za modnu agenciju te je dosad snimila i neke kataloge i reklame, gdje može pokazati svoju mišićavu figuru.

- Da mi je netko prije tri godine rekao da ću biti osobna trenerica i model, samo bih se nasmijala. Nije bilo zabavno biti debelo dijete jer sam propustila mnoge stvari poput trčanja, plivanja i drugog... Nakon što sam izgubila kilograme, moj trbuh je izgledao isto kao kad sam bila gojazna - bio je o trbuh pun stare masti i stvarno sam ga mrzila - objasnila je zašto je otišla na operaciju kako bi uklonila višak kože i kazala da se osjeća kao da se transformirala 'u pravu sebe'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:39