I BOGATI PLAČU

FOTO: OVO SE DOGODI KADA RAZMAŽENA TINEJDŽERICA PREKO NOĆI POSTANE MILIJUNAŠICA Lovu spiskala na neviđene gluposti, na kraju je završila kod - mame

 Facebook

Jane Park iz Škotske imala je samo 17 godina kad je 2013. na lotu osvojila milijun funti (oko 8,6 milijuna kuna).

Dio novca potrošila je na putovanja, dizajnersku odjeću, cipele i torbice, kupila si je automobil marke Range Rover s ružičastom unutrašnjosti, a bila je i na estetskoj operaciji - za 4500 funti (38.700 kuna) povećala je grudi.

Nakon što je preko noći postala bogatašica, danas 21-godišnja Jane preselila se iz roditeljskog doma u škotskoj pokrajini East Lothian u raskošnu kuću vrijednu 169.995 funti (oko 1,5 milijarde kuna).

- Nisam bila sretna. Osjećala sam se bijedno i usamljeno - požalila se Park.

Britanski mediji pišu kako je u prosincu prošle godine prodala nekretninu, a na Facebooku je organizirala i rasprodaju namještaja. U ponudi je bilo svega - od sofe i stolaca do televizora.

Jane je svoju prvu kuću s tri spavaće sobe oglasila za prodaju još lani u rujnu, mjesecima prije toga ju je iznajmljivala, a ona se u međuvremenu vratila majci Lindi, s kojom trenutačno živi.

Iako tvrdi da joj je novac uništio život, najmlađa loto dobitnica u britanskoj povijesti nedavno se počastila novim Mercedesom, i to nakon što ju je policija uhitila zbog vožnje u pijanom stanju. Suđenje joj počinje ovaj tjedan.

- Ako mi oduzmu vozačku dozvolu, unajmit ću vozača - rekla je Park prijateljima. O njezinim financijama brine se tim stručnjaka, koji joj govore kako pametno ulagati novac.

Excuse the plaster

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Hotel chillllls

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Suit n hings x

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:54